Uavgjort mot Liverpools U23

Publisert 10/26/2021 av Øystein Thorsen

En uventet redningsmann berget poenget.

Unggutta havnet bakpå mot gjestene fra Liverpool, og lå under 0-2, men kampbildet kunne sett annerledes ut da Jared Horlock fikk et mål annulert etter fem minutter spilt.
I stedet var det Liverpool som skulle ta ledelsen i neste angrep. Stergiakis - som hadde blitt klar til kampen - reddet forsøket fra Max Woltman, men det ble retur som Elijah Dixon-Bonner kunne ekspedere.

BRSCN spekulerte igår om Mike Sheron hadde et redusert lag, men det kan man ikke si siden spillere som Wharton, Rankin-Costello, Davenport, Butterworth og Hayden Carter startet. Og Butterworth var nære utligning kort etter at Liverpool tok ledelsen, men avslutningen traff ikke kassa.
Etter 20 minutter var Woltman nok en gang på ferde, men igjen kunne Stergiakis stå i mot - denne gangen uten avgjørende returball.

Men som sagt, unggutta måtte notere 0-2, igjen fra Dixon-Bonner, fire minutter før pause. Rett før hvilen hadde Butterworth nok en gang muligheten til nettkjenning, men skuddet gikk via en Liverpool-forsvarer og utenfor.
Etter pause hadde Rankin-Costello - som gjennomførte 66 minutter - en volley, men da McBride jaget returen ble det ikke dødelig nok.

Samme McBride ble erstattet av unge Leonard, samtidig som Brennan tok over for JRC, og endringen ga nesten umiddelbar uttelling da Davenport kombinerte med Brennan. Tverrliggeren var dessverre ikke med på notene.
Utover i andre omgang fikk gutta større og større tro på kampen, og de skulle få betalt.

Det begynte for alvor å lukte redusering når Davenport fyrte hårfint utenfor etter 74 minutter, og i neste angrep fire minutter senere kunne samme mann skli inn 1-2. Med blod på tann fortsatte Sherons gutter å jage poeng, noe de også fikk da Billy Koumetio handset i egen boks.
Davenport stilte opp på ellevemeteren, og ble straks etter tomålsscorer - et utfall man ikke helt hadde forestilt seg fra midtbanespilleren.

Slik så Blackburn ut:
Stergiakis, Rankin-Costello (Brennan 66), Carter, Saadi (Annesley 46), Wharton, Cirino, Davenport, Garrett (kpt), Harlock, McBride (Leonard 66), Butterworth.

Dermed noterer vi at Wharton fikk fulle 90 minutter på sin vei tilbake fra akillesskaden.