Uavgjort for U23 mot Tottenham

Publisert 9/17/2021 av Øystein Thorsen

Underholdende kamp, men fortsatt ingen seier for unggutta.

Det var Tottenhams aspiranter som var på besøk, med et par skikkelige fremtidshåp i form av Harvey White og Jack Clarke. Førstnevnte introduserte seg tidlig, men Stergiakis kunne stoppe forsøket. Gjestene latet dog til å ha fått blod på tann og skaffet seg en tomålsledelse etter 30 minutter spilt, scoring nummer to av nevnte White.

Situasjonen rundt Bradley Johnson har vært noe uklar - etter hamstringskaden i juli - men i kveld var han med, og ikke bare hadde han på fotballstøvler, han kunne til og med redusere til 1-2, via frispark.

2-2 ble det takket være McBride, som satte en straffe etter at Fagan-Walcott hadde meiet ned George Pratt i boksen. Dessverre tok Tottenham nok en gang ledelsen, med første omgangs siste spark på ballen.
Ja, alt dette var i en og samme omgang.

Blackburn satte friskt i gang de siste 45 og det var flere som hadde muligheter, men det var ikke før Fagan-Walcott overlistet sin egen keeper at utligningen kom.
På slutten av kampen skulle det bli dramatisk når Cirino reddet på strek - rødt kort og straffe. Som Stergiakis reddet.
Kort etter kunne Burns ha avgjort for hjemmelaget, men kanskje 3-3 tross alt var fortjent.

Med dette er det tre poeng etter fem kamper i Premier League 2. En del baklengs blir det også, men det er også gode lag de har møtt, blant annet de to topplagene Man City og Brighton.
Dette betyr tiende plass av fjorten. Neste kamp er borte mot Leeds.

Disse startet kampen for Blackburn:
Stergiakis, Ferguson, Pratt, Phillips, Cirino, Harlock, Bradley Johnson (45 minutter, erstattet av Arthur Wharton), Burns, Durrant, Brennan, McBride