U23-seier mot Burnley


Publisert 30.11.2019 av Øystein Thorsen
Vi varmer opp til kamp med en gledelig rapport fra U23.
Det ble nok en seier i Premier League Cup for U23, da Burnley fikk unngjelde på Ewood Park. Dermed er det tre seiere av tre mulige i turneringen for Billy Barr sine elever.
Ekstra gledelig at det var Burnley som ble sendt tomhendte hjem.

Det skulle bli et mål i hver omgang for Blackburns unggutter. Først var det Dominic Samuel som klinte til midt i første omgang. 
Samuel var for øvrig en av fire bytter som Barr gjorde i startoppstillingen. Sammen med ham kom Harry Chapman, Ben Brereton og Ben Gladwin inn.

For sistnevnte var det første gang på over to år at midtbanespilleren så en fotballbane i offisiell forbindelse. Han gjennomførte 45 minutter, i tråd med hva som var planlagt på forhånd, og han bidro til at Blackburn kom best i gang. 
Rent konkret var det Brereton som yppet seg mest i innledningen, men Burnley-keeper Ledzdins klarte prøvene han ble satt på.

Chapman var også involvert, uten at det ble tellende, før Samuel altså sendte hjemmelaget opp i føringen med et flott treff oppe i vinkelen fra 18 meters hold. 
På tampen av omgangen var Burnley nære utligning, men Fisher reddet mesterlig.

I andre omgang var det Davenport som skulle doble ledelsen. Igjen var Samuel involvert, før ballen havnet hos Brereton som kunne servere Davenport, slik at han fikk sitt andre mål på like mange kamper. 

Burnley gjorde det spennende da de reduserte med 20 minutter igjen å spille, men takket være godt spill - og i alle fall to gode redninger - av Fisher kunne seieren til slutt konstateres. 
Meget gledelig mot vår desidert største rival

- Det er alltid fint å vinne mot en lokal rival, sa en fornøyd Barr etter kampslutt i følge klubbens nettsted.
- Jeg synes vi til tider spilte veldig godt, særlig en periode i andre omgang var meget bra. Det var jevnere i første, bortsett fra Dom sitt blinkskudd, sa Barr, og la til at Samuel virkelig har nese for scoringer, men at han også leverer i den defensive delen av spiller. 

Chapman og Brereton, som kom inn i laget, fikk begge skryt for innsatsen, men Barr var kanskje mest glad for Gladwin sin skyld. 
- Å komme tilbake etter over to år på sidelinjen.. han så sterk ut på midtbanen. Du kan trene alt du vil, men det er en annen ting å stille opp til kamp, særlig mot lokale rivaler, sa Barr med et tydelig godkjentstempel.
Det blir spennende å se hvordan troppen generelt blir påvirket av godt spill og scoringer av Samuel og Davenport, men også med tanke på at Gladwin nå er på vei tilbake.


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: