En del interessante saker å ta med seg fra ungdomslaget, i hvert fall hvis man synes det er stas med egenproduserte spillere. Finnes det en kommende stjerne blant klubbens unge?
Vanskelig å si, men disse fikk i alle fall tillit mot Leicester:

Eastham, Rankin-Costello (Gent 46), Saadi, Gamble, Pike (kpt), Garrett, Nolan (Weston 71), Brennan, Vale, McBride (Gilsenan 71), Burns.
Ubenyttede bytter: Goddard, Pratt.

For å fokusere på umiddelbar nåtid, eller noen uker fram i tid, så kan vi begynne med at Joe Rankin-Costello kom seg uskadet gjennom sine første 45 minutter på en fotballbane, etter fem måneder ute med metatarsal-brudd. Så vi håper han er - som antydet - klar til etter landslagspausen.
Og i følge klubbsidens referat av kampen var han vass og god servitør allerede fra start av.

JRC fikk høyrebacken, mens Pike - kaptein for anledningen - tok den venstre. I midtforsvaret dukket det opp en debutant - Patrick Gamble - siden Annesley har sluttet seg til Gibraltar-troppen.
Gamble - som er et relativt nytt navn - gjorde det for øvrig bra, i følge klubbens rapport. 17 år gammel, og det blir interessant å se om han henvises til benken når for eksempel Annesley er tilbake.

Om selve kampen så var innledningen ganske jevn, før Blackburn begynte å ta føringen. Mye takk være Rankin-Costello som fikk til et godt samarbeid med Burns. Burns var livlig det meste av kampen, og ble også målscorer, etter halvspilt første omgang.
En interessant type også han, selv om han kanskje ikke er helt på radaren til Mowbray ennå.

Utover i første omgang kom Leicester mere med i spillet og ble også belønnet med utligning fire minutter før hvilen. Faktisk var de nære å ta ledelsen bare  sekunder etter 1-1, men Eastham kunne ordne opp.
Om Leicesters scoring og trussel om ledelse ga Vale litt ekstra revansjelyst kan man bare spekulere i, men han prøvde straks å straffe gjestene, i tillegg til å også få til noen gode kombinasjoner med tidligere nevnte Burns.

Blant andre U23-spillere nevnes innbytter Zak Gilsenan som fikk 20 minutters tid på banen. Både avslutninger og servering fra unge Zak, uten at det holdt hele veien. Brennan var den som fikk assist og hadde også andre nevneverdige involveringer. Om noe av dette er tegn på at A-laget kan få tilvekst gjenstår å se.
Faktum er at det ble en kamp som Blackburn kunne ha vunnet. Betyr det at unggutta mangler det siste lille? McBride spilte 71 minutter, men så ut til å være anonym.

Det positive er at det ble skapt mange sjanser, så kanskje det bare handler om å dytte marginene i rett retning, samtidig som man fortsetter å jage første seier i Premier League 2.