U23-gutta med enda en seier borte mot Southampton

Blackburn U23 er fremdeles ubeseiret i Premier League 2 etter at de slo Southampton U23 borte søndag ettermiddag.

Kampfakta – Southampton v Blackburn 0 - 1

Skudd (på mål): 12 (6) - 10 (5)
Ballbesittelse:
51 % - 49 %
Hjørnespark: 6 - 5

Før dagens kamp hadde Billy Barrs mannskap spilt uavgjort mot Man. United og beseiret Man. City og Leicester.  Connor McBride sørget for at den strålende formen ble opprettholdt da han fra kort hold satte inn 1-0 etter tolv minutter spill.

Det var kampens eneste scoring og 19-åringens femte mål for sesongen. Han har nå scoret i fire kamper på rad.

Sesongstarten er av den meget sterke sorten. Rovers spilte mot et Saints-lag som bestod av spillere som Yan Valery og Michael Obafemi (ble utvist på overtid av 2.omgang) – duoen satt på benken i Premier League-kampen mot Chelsea lørdag som endte 3-3. Med dagens seier har Rovers gått opp til en tredjeplass på tabellen – ett poeng bak tabelltoer Brighton og to poeng bak serieleder Chelsea, som begge har en kamp mer spilt enn Rovers.

Brighton, Blackburn og Tottenham U23 er de eneste lagene som har til gode å tape en kamp denne sesongen.