U-23 sjefen får skryt


Publisert 23.03.2019 av Erlend Pettersen
Damien Johnson får skryt av måten han har jobbet med rekruttene.

U-23 manager Damien Johnson har gjort en fin jobb med U-23 laget siden han tok over. Det kulminerte med opprykk til U-23 Premier League division 1 i mai i fjor som seriemester.

Året sesong startet trått, men det har kommet seg veldig etter jul og ligger på sikker plass tre runder før slutt. I tillegg så har flere unggutter fått muligheten på førstelaget og det er ventet at flere får muligheten etter at plassen i Championship er sikret matematisk. 

I tillegg så skal Johnson sitt mannskap spille finale i Lancashire Senior Cup Final, mens en kvartfinaleplass venter i Premier League cup. Skal det lykkes å ta cupgull?

Sjefen for akademiet Stuart Jones sa dette til Lancashire Telegraph:

- Han har gjort det fantastisk. Han som person, sans for detaljer og hva han forventet av dem har skapt en fantastisk vinnerkultur. 

- Det er Damien sin fortjeneste, sier Jones.

- Det er en veldig spennende gruppe med spillere og Damien imponerer både i det daglige og i kampsituasjoner.

 Samtidig så har flere U-18 spillere fått prøve seg på U-23 laget. Tony Crass, Mike Sheron og Billy Barr er de som har fått muligheten og Jones peker spesielt på viktigheten at man har en naturlig karrierestige mellom lagene.

Vi i BRSCN synes det er ekstremt moro at ungguttene lykkes. Vi venter bare spent på hvem som blir neste som tar det store steget.

  
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: