U-23 laget slo Everton

Publisert 10/29/2019 av Erlend Pettersen

Men ungguttene holdt på å rote bort seieren i ettermiddag.

Ungguttene til Billy Barr ledet 4-0 over Everton, men gjestene slo tilbake hele tre ganger og fastsatte sluttresultatet til 4-3 og avansement til semifinalen i Lancashire Senior Cup.

Rovers stilte et sterkt lag til denne cupdysten og når man ser på målskårerne; Joe Rankin-Castello, Jacob Davenport, Harry Chapman og John Buckley så bekreftet bare det at Rovers har noen lovende unggutter.

Rovers herjet med de blå fra Beatles byen i den første omgangen. Spesielt god var Rankin-Castello som sendte hjemmelaget i føringen. Den andre omgangen skiftet helt karakter og i det 58. minutt reduserte bortelaget. De reduserte videre i det 83. minutt og i det 90. minutt noe som gjorde overtidsminuttene ekstremt spennende for hjemmefansen. Heldigvis så holdt Billy Barr sitt mannskap unna og kunne juble for en plass i semifinalen.

Kampfakta:

Rovers u-23: Hilton, Sobowale, Thompson, Davenport, Carter, (Whitehall 59), Barnes, Rankin-Castello, Smallwood, Buckley, Graham(K), Chapman, (Paton 44).

Ubenyttete reserver: Eastham, Mols, White.

Mål: Rankin- Castello, 27, Davenport, 29, Chapman, 33, Buckley, 45.

Kort: Thomson.

Everton u-23: Hansen, Hosie, Anderson, (Lowey 51), Hughes, Higgins,(Quirk 46), Iversen (K), Phillips, Carroll, ( Warrington 46), Mampala.

Ubenyttete reserver: Barrett, Cannon.