U-21 laget knuste Preston

Publisert 11/21/2023 av Erlend Pettersen

U-21 laget sliter i seriespillet, men fikk en opptur i cup-møtet mot Preston.

Blackburn sitt U-21 lag har slitt noe voldsomt i seriespillet denne sesongen. De ligger helt sist med kun fire poeng etter åtte spilte kamper. Mye av grunnen til dette er at førstelaget er tynt besatt, sammen med alle skadene man har slik at man ikke får brukt spillere som trenger kamptrening i U-21 kampene.

Heldigvis kom det i dag en opptur etter at man knuste Preston hele 7-1 i den tredje kampen i Central League Cup.

Rovers ledet 3-1 til pause etter scoringer av Leonard, Ennis og Telalovic, mens Triy Tarry reduserte for gjestene. Målene skulle også renne inn i den andre omgangen, når Leonard satte inn hans andre for dagen å Rovers fjerde. James Edmondson satte inn 5-1 etter timen spilt.

Hjemmelaget bare fortsatte å skape sjanser. Dom Biniek markerte sin tilbakekomst etter ni uker ute med skade ved så sette inn 6-1 i det 70. minutt. Men det var Leonard som skulle få avslutte målshowet, like før slutt når han satte inn sitt tredje mål for dagen og sitt hat trick var komplett.

U-21 manager Mike Sheron kunne mønstre et sterkt Rovers mannskap i dag, noe man ser når man ser på startoppstillingen. Siste kamp i League cupen sitt gruppespill spilles ikke før i februar måned, når Wrexham gjester Brockhall.

Rovers: Hilton, Duru, Olson, Davies (Haddow 46), Gamble (K), Powell, Montgomery, Edmondson (Biniek 62), Leonard, Telalovic og Ennis (Weston 38).

Ubenyttete reserver: Khan og Boggan.

Du finner mer info rundt U-21 laget her.