U-21 laget er ferdigspilt

Publisert 5/7/2024 av Erlend Pettersen

Sesongen er også ferdig for U-21 laget som tapte bortekampen mot West Ham.

Mike Sheron sitt mannskap endte på en 15. plass på tabellen noe vi skrev om i forrige uke. De 16. beste lagene på tabellen spiller en play off runde, for å kåre en vinner. Rovers gjestet West Ham på bortebane som endte tilslutt med 4-1 tap og sesongslutt også for U-21 laget.

Rovers kunne ha ledet til pause med når man ikke finner nettmaskene så blir man straffet. Det sto 1-0 til The Hammers ved pause. Dessverre så ble mann utspilt i den andre omgang slik at det er West Ham som går videre til kvartfinale.

Jake Barry reduserte til 3-1, ti minutter før slutt uten at man kom noe nærmere.

Slik stilte Rovers:

Goddard, Duru, Atcheson, Whitefall, Batty, Powell, Doherty, Caddick, Stritch, (Bell, 63), Wood og Nsangou, (Boggan, 63).

Ubenyttete; Khan, Willis og Shorrocks.

Gule kort: Wood og Batty.

Så blir det spennende å se hvor mange av disse blir med videre. Mange av spillerne har hvert en del år hos oss uten å slått igjennom, som blant annet Jake Batty. Det er ventet at Rovers vil offentligjøre listen over hvem som blir tilbudt ny kontrakt og samt de som blir frigitt i løpet av mai måned.

U-18 laget har derimot igjen to kamper. Sunderland borte spilles allerede i kveld, mens sesongen avsluttes hjemme på Brockhall tirsdag 14. mai mot Manchester City. Rovers ligger på en 10. plass på tabellen før de to siste kampen.

Sunderland ligger helt sist på en 13. plass med 18. poeng, mens Manchester City ligger på andre plass med 53. poeng. Blackburn har med sine 24. poeng muligheten til å komme opp i 30. poeng med full pott i de to siste kampene.

Det tar vi gjerne i mot!