Tyler Morton offentliggjort

Publisert 8/1/2022 av Øystein Thorsen

Overgang nummer to er et faktum.

Det var varslet allerede i helgen at lån av Tyler Morton fra Liverpool var på gang, og nå har klubben offentliggjort at 19-åringen er på plass. 
Det knytter seg store forventninger til midtbanespilleren, for det ble spekulert i om Klopp ville beholde ham da andre sentrale figurer i troppen ble meldt skadet.

Morton har spilt ni kamper for Liverpool, så hvis vi sammenligner med Clarkson og Elliott fremstår han som mere klar og erfaren enn hva de to forrige Liverpool-lånene gjorde før ankomst. Nå vet vi jo at erfaring ikke var et hinder for Elliott, han hadde jo en utrolig sesong for oss, mens Clarkson aldri slo gjennom.
Vi har med andre ord tro på at dette blir en tilvekst, kanskje umiddelbart, for troppen.

- Vi måtte vente tålmodig, siden han var så pass nære Liverpools førstelag, men på bakgrunn av hva vi har sett føler vi det var verdt å vente, sier Broughton til klubbens nettside.
- Vi visste at vi trenger en sentral midtbanespiller til og et lån er ideelt, så vi ikke lager hinder for våre egne unge spillere.
Dermed kan Adam Wharton og Jake Garrett lure i kulissene og forhåpentligvis få en rolig og metodisk introduksjon til Championship, uten presset det betyr å måtte erstatte en Buckley eller en Travis.

Velkommen, Tyler!