Tvil om flere avtaler

Publisert 23.01.2023 av Erlend Karlsen

- Det drøyer med nye fjes inn på Ewood.

Det er nå tvil om flere av avtalene som det ventes avklaring på.

Først ute er overgangen til Nikita Haikin. Det var forventet at Aynsley Pears skulle gå på utlån til Portsmouth, men de har nå i stedet hentet inn en annen keeper. Avtalen med Haikin kan fortsatt gjennomføres, men da må en annen klubb hente Pears på lån, så spørs det da hvor tålmodig Haikin er.

Tayo Edun var også forventet å forsvinne ut på lån dette vinduet, og Charlton var klubben som hadde vist interesse for en slik avtale. Men nå har de gjort som Portsmouth, hentet inn en annen spiller, venstrebacken Matt Penney fra Ipswich. Så Edun kan fort bli værende på Ewood dette vinduet.

Ryan Porteous er som kjent ønsket på Ewood, men det er han også flere plasser. Det er interesse fra både Watford og Udinese (egentlig samme klubb disse to), så da spørs det hva som lokker mest for den skotske stopperen, lønn eller det å være litt nærmere Skottland. Vi tipper det første.

Så var det spissplassen da, her er det Deniz Undav fra Bighton som Rovers har sett seg ut. Det finansielle rundt avtalen skal være avtalt, men Brighton holder litt på Undav ennå, han var faktisk innbytter sist kamp. Dette har ført til at Blackburn nå også forhører seg andre steder etter en angriper.

Historisk sett så vil det nok gå mot slutten av overgangsvinduet før man ser noen avtaler blir sluttført. Så det er business as usual på Ewood der altså.