Trio mulig klar til langfredagen

Publisert 29.03.2021 av Fredrik Schjesvold

Armstrong, Travis og Davenport, som var ikke med i troppen i kampen mot Norwich, er ifølge Tony Mowbray på god vei for å rekke oppgjøret mot Wycombe Wanderers.

Allerede på fredag klokka 16 tar Wycombe Wanderers imot Tony Mowbrays menn til serierunde nummer 39 på Adams Park Stadium. Fremdeles er noen spillere usikre før fredagens kamp.

Før de fleste landslag har én kamp igjen før landslagsperioden er over, har Rovers-spillerne inntil nå holdt seg unna av skader. Mens enkelte spillere er verden rundt, har trioen som gikk glipp av Norwich-kampen på grunn av skade, fått brukt pausen godt.

– Travis og Davenport kan rekke kampen til fredag, sier Mowbray til klubbens nettside.

Manageren er noe mer usikker når det gjelder Adam Armstrong. Angriperen var ikke 100 prosent mot Bristol City og var dermed ikke en del av troppen som spilte 1-1 mot Norwich på grunn av hamstringen.

– Jeg har forhåpninger at han vil være tilbake i toppslag til Wycombe-kampen, sier manageren.

En annen spiller Mowbray ikke er helt sikker på er Corry Evans. På onsdag kveld, med under 48 timer til neste ligakamp, skal nord-iren spille landskamp mot Bulgaria. Det blir midtbanespillerens tredje kamp på seks dager og han tar ikke flyet til England før torsdag.

Corry Evans har vært en del av Nord-Irland-laget som har tapt 2-0 for Italia og 2-1 for USA.

– Evans vil fly rett til London og vi vil mest sannsynlig møte han på hotellet dagen i forveien, sier Mowbray.