Treningskamper er et ønske!


Publisert 02.06.2020 av Erlend Pettersen
Stoke vil gjerne møte Blackburn før serien braker løs.

Når EFL endelig har satt sikte mot en oppstart av Championship sesongen helgen 19-21. juni, er det nå ønske om treningskamper. Det er ventet at det blir åpnet for kontakttrening i løpet av denne uken og nå maner Stoke at det skal bli lov med treningskamper før seriespillet dras i gang.

Stoke City sin manager Michael O`Neill mener at EFL må åpne for treningskamper mellom Championship lag som ligger i nærheten av hverandre. I en sånn hendelse så vil Blackburn, Preston og Derby passe inn når det gjelder geografi og at lagene har møtt hverandre to ganger denne sesongen.

Om EFL vil gi klarsignal rundt treningskamper er fortsatt usikkert, men O`Neill mener at de trenger å spille 11 v 11 før serien starter. De ser gjerne muligheten til å spille tre omganger sånn at man får brukt hele stallen i samme kamp.

Samtidig så har EFL skrevet brev til alle Championship klubbene i dag at de må ta på alvor smittevernreglene etter at det var en økning av smittete i siste testperiode. Spesielt minnes det om å holde sosial distanse på fritiden, der man maner om å følge myndighetens og den protokollen som er underskrevet rundt åpning av treninger.

Skulle smittespredningen øke så kan det sette Championship sesongen i fare.

 

  
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: