Travis vil spille seg inn på førstelaget

Publisert 6/18/2018 av Kristin Kongsjorden

Unggutten Lewis Travis var ikke med da laget reiste til Østerrike i forbindelse med sesongoppkjøringen i fjor. I år derimot, ser det ut til at han får være med, og 20-åringen mener dette blir en viktig sesong for ham.

Travis, som fikk 10 kamper for førstelaget forrige sesong, er tydelig på at en god sesongoppkjøring er svært viktig for ham, dersom han skal kunne spille seg inn blant Mowbrays utvalgte kommende sesong. Unggutten har hatt en meget god utvikling det siste året, noe et tosifret antall opptredener for førstelaget i fjor er et godt bevis på. Han fikk først muligheten i to Checkatrade Trophy-kamper og to FA-cupkamper, før han fikk sin ligadebut som innbytter mot Shrewsbury i januar, en kamp Rovers for øvrig vant 3-1.

Den påfølgende måneden spilte han en meget solid kamp mot Oldham, hvor han virkelig fikk vist hva han er kapabel til. Det er kjent at Mowbray skal være en stor beundrer av Travis' talent, og unggutten har vist lovende takter som sentral midtbane, etter han i starten ble brukt på backplass. Det er ventet at han vil bli en del av førstelagstroppen kommende sesong, og ikke kommer til å bli lånt ut. 

Til Lancashire Telegraph har unggutten uttalte følgende om kommende sesong og sine ambisjoner:

- Jeg vet hva jeg må gjøre i den kommende oppkjøringen. Hvert år er et stort år, men dette året blir spesielt viktig for meg, med tanke på hva jeg klarte å utrette i fjor. Jeg ønsker å spille meg inn på førstelaget, og spille hver uke. 

- Det er alltid godt å vite at støtteapparatet snakker varmt om deg, og gir deg gode tilbakemeldinger. Det gir selvtillit.

- Jeg følte jeg var uheldig i fjor som ikke ble tatt ut til treningsleiren, men forhåpentligvis blir jeg en del av den i år. Jeg har jobbet hardt, og håper jeg har gjort en god nok jobb.

- Det var viktig for meg å få tillit i fjor, og jeg er glad jeg tok godt vare på den. Man må gjøre sakene sine godt hver uke, for sjansen din kommer, enten gjennom skader eller suspensjoner, og da må du være i god nok form til å kunne utnytte den.  

- Jeg fikk muligheten til å spille i fjor, og det å få tilbud om ny kontrakt var flott, og det gir meg også ekstra trygghet i klubben, fordi dette er klubben jeg ønsker å spille for.