Transfernews


Publisert 14.01.2019 av Erlend Karlsen
- Forsvinner Downing?

Vi er straks halveis inne i januarvinduet, men foreløpig er lite skjedd på Ewood Park så langt.

- Paul Downing ryktes bort, og en League One klubb skal være meget interessert i å sikre seg 27 åringen. Tony Mowbray har også sagt at han ikke kommer til å stå i veien for en eventuell overgang.

- Joe Nuttall er også en ettertraktet mann skal man tro Mowbray som sier han får telefoner daglig fra League One og Two klubber som ønsker å ta spissen på lån. 22 åringen trenger spilletid og hvis han ikke får det på Ewood resten av sesongen så er nok et utlån en god ide.

- Blackburn har lånt ut sin unge keeper Oliver Byrne til Stevenage, keeperen (21) har en fortid i Manchester United og Cardiff, men blir nå altså å finne i League Two resten av sesongen.

- Mitchel Candlin kom inn på lån fra Walsall på vinduets siste dag i august. Rovers hadde sjansen til å gjøre overgangen permanent nå i januar, men valgte å ikke benytte seg av muligheten og Candlin returnerer dermed til Walsall.

- Willem Tomlinson er vel også en fyr som kan forsvinne fra Ewood i januar, han var i sin tid regnet som meget lovende, men har slitt med å få sjanser hos Rovers. Exeter skal være interessert. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: