Transfer news


Publisert 29.05.2019 av Erlend Karlsen
- Vi tar en titt på siste sladder.

Silly season er forsåvidt godt i gang, og vi tar en liten titt på ryktene som gjelder Rovers :

- Stewart Downing er et navn som har blitt nevnt de siste dagene. Den tidligere landslagsspilleren er på utgående kontrakt hos Boro og det forventes at Mowbray ønsker en prat med vingen. Men Downing blir hele 35 år i sommer, så dette kommer nok an på lønn og hvor mye han forventer og spille. Rangers og Sunderland skal også være interessert.

- Adam Maher er også en spiller som er på utgående kontrakt. Maher som var regnet som et stort talent er akkurat ferdig med en sesong hos AZ Alkmaar, men forlater nå klubben. Mowbray skal ha vært å sett på Maher tidligere i vår, men nå kan det virke som om han signerer for Utrecht. Utrecht blir nemlig tatt over av nåværende AZ trener John van den Brom.

- Patrick Bauer skal visstnok Mowbray ha jaktet lenge på. Charlton rykket som kjent opp til Championship, men har ennå ikke kommet til enighet om ny kontrakt med tyskeren. Klubber som Hull, Preston og QPR følger også nøye med.

- Et annet navn som også er blitt nevnt før er Everton's Bassala Sambou. Sambou er spiss og spiller for klubbens U-23 lag. Mowbray kjenner spissen fra deres tid i Coventry.

- Sist tar vi også med et annet kjent navn for Rovers fansen. Sam Gallagher linkes også tilbake til Ewood, men den prislappen på 5 millioner pund som han foreløpig har fått så holder nok Blackburn seg unna 23 åringen enn så lenge. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: