Tomasson i Blackburn

Publisert 6/15/2022 av Erlend Pettersen

Vår nye manager har ankommet treningsanlegget.

Etter gårdagens offentliggjøring av Jon Dahl Tomasson som vår nye manager, kom det fram at dansken og assistenten fra Holland venter på arbeidstillatelse for å jobbe i England.

I dag ankom Tomasson Blackburn. Nærmere bestemt treningsanlegget, Brochall utenfor Blackburn. Der ble han møtt av RoversTV og vår nye sportsdirektør Gregg Broughon. En smilende og hilsende danske ble presentert i sosiale medier.

Tomasson skal i følge Lancashire Telegraph møte de spillerne som har startet oppkjøringen i morgen. Den offisielle starten blir mandag.

Ansettelsen

I følge sjefdirektør, Steve Waggott så har klubben brukt god tid på å snakke med kandidater og sjekke referanser på managere den siste måneden. Hoved agendaen til den nye manageren er å utvikle unge spillere, med akademiet som prioritet. Å skape et lag av sultne unge spillere, som er sultne på å komme seg opp og fram er det som skal føre klubben framover på sikt. Tidligere Blackburn manager Tony Mowbrays arbeid de siste fem årene skal forvaltes og utvikles.

I dette arbeidet så pekte Jon Dahl Tomasson seg ut, i følge Waggott. Blackburn skal ha en pressekonferanse i morgen, klokken 14:00 norsk tid. Til dere som har RoversTV, så er det bare å glede seg til å se og høre hva som blir sakt rundt prosessen og fra Tomasson selv. 

Det nye kapittelet er i gang.