Tøff periode venter


Publisert 18.02.2020 av Erlend Pettersen
Men ikke umulig å plukke godt med poeng framover. Spesielt på hjemmebane.

Rovers er i en god flyt selv med mange nøkkelspillere ute. Skal kvalifiseringsspenningen holde ut sesongen så må det plukkes poeng framover. Aller helst tre poenger. Vi går inn i denne perioden med selvtillit og det må forsterkes samtidig som vi må ha litt flaks med oss om poengene skal fortsette å renne inn. Vi tar en titt på programmet framover:

  • Lørdag 22.02.2020, 13:30: Brentford v Rovers, Viasport2/Viaplay.
  • Onsdag 26.02.2020, 20:45: Rovers v Stoke, iFollow Rovers.
  • Lørdag 29.02.2020, 16:00: Rovers v Swansea, iFollow Rovers.
  • Søndag 08.03.2020, 16:00: Derby v Rovers, iFollow Rovers.
  • Lørdag 14.03.2020, 16:00: Rovers v Bristol City, iFollow Rovers.

 

Denne gangen ser vi tre uker fram i tid, men det skal ikke stå på kamper. Vi skal spille fem kamper de kommende ukene og vi starter i det TV-sendte oppgjøret borte mot Brentford. Her blir det steintøft, noe vi fikk bevis på i fjor når vi ledet 2-0, men tapte hele 5-2 tilslutt. Vi i BRSCN spår dessverre et knepent tap denne gangen. Rovers-mannskapet kan ikke deppe lenge før revansjen er tilstede og den kommer onsdagen etter når Stoke kommer på besøk. Her skal vi ha tre poeng, selv om gjestene trenger sårt poeng i bunnen. Lørdagen etter er det walisiske Swansea som gjester Ewood Park. Ser vi på statistikken så ender dette oppgjøret med uavgjort, men vi tror Mowbrays mannskap tryller fram enda en seier. To meget viktige oppgjør på hjemmebane dette.

Helgen etter spiller vi som en sjeldent en søndagskamp grunnet Derby sitt FA-cup oppgjør mot Manchester United torsdagen før. Her tror vi det ender med poengdeling. I denne periodens siste kamp er det Bristol City som kommer på besøk og vi tror på en sjansefattig oppgjør som ender uavgjort. 

Som dere leser ut av det ovenfor kommer Rovers til å ta 8. poeng av 15. mulige i denne perioden. Vi håper selvsagt at guttene i blått og hvitt overrasker positiv i denne perioden å sanker flere poeng enn det vi tror. Spesielt hjemmekampene bør vinnes skal man krype opp på en kvalifiseringsplass.

Mange av dere lesere har en annen formening på hva som skjer og vi i BRSCN ser gjerne at du tar den diskusjonen i vårt forum eller i våre sosiale plattformer. 

Up the Rovers! 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: