To strake for U23

Publisert 10/9/2021 av Øystein Thorsen

Det kan ha løsnet for unggutta.

Vi snakker gruppespill i Premier League Cup og etter 4-1-tap mot Forest i første runde var det fint å kunne rette på inntrykket med en 3-2-seier over Middlesbrough.
Det begynte dog mildt sagt utrygt med baklengs før det hadde gått 30 sekunder. Ledelsen ble derimot utlignet av brennhete Sam Burns bare tre minutter senere.

Rett før pause var det en annen spennende spiller som kunne snu kampen. Jared Harlock satte en markkryper ved stolperota, slik at det plutselig var 2-1. I andre omgang fikk vi et nytt bekjentskap i form av 17 år gamle Harry Leonard, som økte ledelsen til 3-1 med sitt første mål på U23-nivå.
Det egger fantasien når en 17-åring står fram blant eldre lagkamerater - og motstandere - så vi legger Leonard-navnet på minnet og ser fram til flere kamper for ham.

Mike Sheron var som varslet tvunget til endringer, siden visse spillere var tatt ut til respektive landslag. Jordan Eastham tok plass mellom stengene, mens George Pratt og Jacob Davenport erstattet Louie Annesley og Zak Gilsenan.
Selv med endringer i laget fungerte spillet bra, men hvis man skal klage på noe så er det at seiersmarginen ikke ble større, for gutta produserte plenty.

Disse var i aksjon for Blackburn:

Eastham, Ferguson, Phillips, Pratt, Cirino (c), Garrett (Leonard 65), Davenport, Harlock, Nolan, Durrant (Brennan 65), Burns (McBride 76).

Det er bra at unggutta har begynt å få sving på resultatene, for neste motstander er Manchester United - en kamp som vi tenker at det kan være en fordel å komme til med god form og følelse i kroppen. 
- Jeg er først og fremst glad for at vi har vunnet nok en kamp, det er en god vane å ha, sa Sheron etter kampslutt.
- Jeg føler at vi kunne ha scort en del flere mål, så det er litt skuffende at kampen sluttet helt på håret.
Boro reduserte til 2-3 i det 85. minuttet via en perle av et frispark, og da var det plutselig ufortjent liv i kampen.

- Men kampen var godt gjennomført, det er bare sjansesløsingen jeg kan sette fingeren på egentlig. Etter pause mener jeg vi kunne scort tre-fire mål, og klarer man det kan man spille med større selvtillit og frihet
Videre syntes Sheron at det var veldig gledelig at Leonard fikk sitt første mål, og Jared Harlock løftes også fram for innsatsen. I tillegg til scoring var det han som serverte Leonard.