Tap tap tap

Publisert 7/5/2020 av Erlend Karlsen

- Ingen poeng å hente mot Leeds heller.

Gårsdagens nederlag mot Leeds var kanskje ikke totalt uventet, men nå står Blackburn med 3 strake tap og en playoff drøm i ruiner.

Tony Mowbray gjorde 3 endringer på laget som i går møtte Leeds, inn kom Darragh Lenihan, Lewis Travis og Sam Gallagher. Trioen Mulgrew, Downing og Samuel måtte ta plass på benken.

Bortelaget tok en tidlig ledelse da Phillips utnyttet en feil av Lewis Travis og serverte ballen til Bamford som ikke gjorde noe feil og dermed 0-1. Hjemmelaget hadde gode sjanser ved Gallagher og Holtby, men ballen ville ikke mål. I mål skulle i hvertfall Kalvin Phillips ha den, hans utstoppelige frispark sørget for 0-2 like før pause.

Adam Armstrong ville ikke være mye dårligere enn Phillips og reduserte like etter pause med solid frispark. Hjemmelaget øynet et lite håp, men Leeds skulle vise seg å være et par hakk vassere. Klich satte inn 1-3 etter en blanding av svakt forsvars og keeperspill.

Dermed seier til bortelaget og snipp snapp snute for en sjanse for playoff.

Rovers: Walton, Nyambe, Lenihan, Adarabioyo, Bennett (c) (Downing, 22), Rothwell (Buckley, 69), Travis (Davenport, 69), Johnson, Gallagher (Graham, 60), Holtby (Samuel, 60), Armstrong.

Innbyttere: Leutwiler, Chapman, Mulgrew, Carter.

Mål: Armstrong, 48

Gult kort: Walton, 74

Leeds United: Meslier, Ayling, Douglas, White, Cooper (c), Bamford, Alioski, Roberts (Hernandez, 61), Harrison, Phillips, Klich (Shackleton, 89).

Innbyttere: Miazek, Poveda, Berardi, Struijk, Gotts, Davis, Stevens.

Mål: Bamford, 8, Phillips, 41, Klich, 53

Gule kort: Klich, 26, Ayling, 29.