Tap på Anfield

Publisert 6/11/2020 av Erlend Pettersen

Rovers ble noen sko for små mot serielederne fra Premier League.

Som tidligere nevnt så spilte Tony Mowbray sitt Blackburn treningskamp mot Liverpool i ettermiddag. Kampen ble spilt på Anfield der hjemmelaget puttet tre i hver omgang sånn at resultat tavlen visste 6-0 etter 90. spilte minutter.

Liverpool tok ledelsen etter kun 10. minutter spilt når Sadio Mane satte inn kampens første. Før pause nettet Takumi Minamino og Naby Keita ytterligere.

I den andre omgangen kom det to raske mål fra henholdsvis Joel Matip og Ki-Jana Hoever. Ben Brereton kom nærmest for gjestene i den andre omgangen. Seks minutter på overtid satte Blackburn-fødte Leighton Clarkson inn hjemmelagets sjette.

Man skal ikke tenke så mye resultat i denne, men heller se det positive at mange fikk en god gjennomkjøring samt at Holtby og Evans er tilbake etter skader.