Tap i årets første kamp


Publisert 02.01.2020 av Kristin Kongsjorden
To mål på bortebane holdt ikke, i nok en skuffende forestilling, hvor dårlig forsvarsspill og personlige feil ble avgjørende.

Hjemmelaget satte inn to mål i løpet av fire minutter i første omgang, og selv om Rovers slo tilbake to ganger, var det vertene og Lewis Grabban som trakk det lengste strået. Downing satte inn 2-1-reduseringen før pause, og ga bortelaget et lite håp om at det kanskje var mulig å komme tilbake. Men allerede ti minutter ut i andre omgang satte Grabban inn det som skulle bli den avgjørende scoringen denne ettermiddagen. Et lite håp ble tent for gjestene med Worralls selvmål etter 71 minutter, men selv om laget presset på og skapte noen muligheter mot slutten, ville det seg ikke, og laget måtte nok en gang innse at poengene glapp. 

Normalt sett skal man kunne få med seg et godt resultat på bortebane når man scorer to mål. Men det hjelper lite å være effektiv fremover på banen, når motstanderne får slippe alt for lett til i motsatt ende av banen. Til iFollow Rovers uttalte Mowbray at han var skuffet etter 3-2-tapet mot Forest i går, og trekker frem personlige feil på 2. og 3.målet til Forest, henholdvis dårlig vurdering av keeper og manglende markering, og på det første målet får Lolley rett og slett stå alt for alene og avslutte med sin sterke venstrefot. 

- Det er ingen lag noe sted du kan forvente å vinne mot når du forsvarer deg så dårlig som vi gjorde i dag. Det er faktisk litt ulikt oss nå, for jeg synes vi har vært gode defensivt i en lang periode. 

- Det å score to mål borte mot Nottingham Forest burde være nok, og har også vært nok til å vinne kamper tidligere. I dag var vi bare fryktelig dårlige i forsvar. 

- Det var en frustrerende dag, for vi viste veldig mange positive tegn, men til slutt handler det kun om å vinne kamper, og det klarte vi ikke i dag. 

En hektisk periode med mange kamper, kombinert med flere skader har bidratt til at laget har slitt i de siste kampene.

- Spillerne er tomme og slitne nå. Vi prøver å trene, og vi har møter hvor jeg prøver å forberede dem på kampene som kommer, men vi er slitne og har hatt et hektisk kampprogram kombinert med flere skader, selv om dette kanskje bare høres ut som unnskyldninger. 

Fra å ligge i fin posisjon med tanke på play-off i midten av desember, har laget nå rotet bort mange poeng og har havnet nede på en 13.plass. Det er dog fortsatt bare 4 poeng opp til play-off, så ingenting er umulig ennå. Dessverre har det ofte vært slik at laget roter det til når de begynner å komme i en gunstig posisjon. Forhåpentligvis tar de med seg det positive mot Forest inn i kampen mot Birmingham, og med bedre forsvarsspill bør dette være en overkommelig motstander.

Nottingham Forest: Samba, Figueiredo, Worrall, Grabban, Watson (c), Cash, Ameobi, Sow (Semedo, 67), Lolley (Adomah, 87), Silva, Rodriguez (Robinson, 26).

Ubenyttede reserver: Smith, Carvalho, Jenkinson, Dawson.

Mål: Lolley, 22, Grabban straffe, 25, 55

Gult kort: Sow, 45

Rovers: Walton, Bennett (c) (Graham, 73), Lenihan, Adarabioyo, Bell, Travis (Chapman, 65), Evans, Armstrong, Rothwell, Downing, Brereton (Gallagher, 65).

Ubenyttede reserver: Leutwiler, Williams, Johnson, Buckley.

Mål: Downing, 39, Worrall selvmål, 71.

Gult kort: Bell, 90.

Dommer: Darren Bond.

Tilskuere: 26 073 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: