Tap for Ladies i helgen

Publisert 11/16/2021 av Øystein Thorsen

Vi tar en kikk på hvordan damelaget gjør det.

Det går i rykk og napp med rapporteringen av Rovers Ladies, vi kan dessverre ikke skryte av full dekning av denne delen av klubben, men vi tar en kikk nå - på forrige kamp spesifikt, og generelt sett på sesongen så langt.
Den korte sammenfatningen er at det er nedre halvdel for jentene til Donnelly.

Rovers Ladies har kommet til runde nummer ni, som var bortekamp mot Bristol City. Ut ifra tabellen kunne man kalle det for et relativt åpent møte da ett poeng skilte lagene, og Bristol hadde omtrent like mange seiere som uavgjort og tap.
Dessverre fikk vertene hjelp av hjemmefaktoren og kanskje enda viktigere: Et tidlig selvmål.

Donnelly måtte gjøre en forandring på laget som runden før hadde spilt uavgjort mot Liverpool - som leder Women's Championship - og det var nettopp innhopperen, Helen Seed, som satte ballen bak egen keeper. 
Meget kjedelig, og med 1-0-ledelse til pause kom Bristol-jentene til andre omgang med så pass tro på eget prosjekt at de kunne legge på til 2-0 og 3-0.

En uheldig forandring på laget burde allikevel ikke være nok til å forklare 3-0-tap, og det virker det som at Donnelly er enig i.
- Vi var ikke med på notene, sa Donnelly i følge klubbens nettsted. 
- Vi var uorganiserte i første omgang, og selv om det var et nytt system mener jeg at vi hadde jobbet tilstrekkelig mye på det til at det skulle sitte. 

Med dette resultatet er laget på en tiendeplass, av totalt 12, med ti poeng. Trøsten er at det er jevnt, kun fire poeng opp til nettopp Bristol City på femteplass, og ned til 11. plass skiller det hele fem poeng.
Med flere innsatser som når de holdt serielederen til poengdeling så kan det tas steg oppover tabellen.

Vi legger til på tampen at også U23-gutta tapte nylig. Den gang i Premier League Cup, noe som gjør de til jumbo i gruppespillet - etter tre kamper spilt. 
Tapet kom mot QPR - 1-0 - og oppgjøret ble et comeback for Sam Burns og Dan Pike som nylig har avsluttet kortere låneopphold.