TV- kamp i serieåpningen

Publisert 7/10/2021 av Erlend Pettersen

NENT har satt opp sine TV kamper for august måned.

Seriestarten er under en måned unna. I går kunne NENT (Vsport) kunngjøre den første måneden med TV kamper på sine plattformer. Og Rovers er andre kamp ut etter fredagskampen mellom Bournemouth og West Bromwich.

Så skal du se oppgjøret mot Swansea trenger du abonnement på Viaplay eller har Vsport kanalene på din TV. NENT er nå inne i sin siste sesong med rettigheter for EFL og Carabao Cup. De skal som dere vet ta over Premier League avtalen fra neste sesong, samtidig som de har FA-cupen ut sesongen 2023/24.

Om de vil fornye avtalen med EFL er fortsatt usikkert. Som vi har skrevet om tidligere så har Blackburn forlatt iFollow plattformen for å bruke egne ressurser på RoversTV. Klubben har lansert ny nettside og ny APP og det er ventet at de kommer med en abonnement løsning rundt Rovers kampene som ikke blir TV sendt i løpet av kort tid. 

Forskjellen er at klubben styrer showet kontra det EFL baserte iFollow konseptet. Så kan man bare håpe at klubben kan gjøre litt mer rundt kampene enn selve kampen. Flere klubber som har strømmetjenesten i eget hus har egne program før og etter kampene.