Svakhetene i forsvaret gjør seg gjeldende


Publisert 14.08.2019 av Øystein Thorsen
Allerede etter to serierunder og en cupkamp er forsvaret utsatt.
En rekke spillere fikk hvile mot Oldham. Noen av dem grunnet skader. Og skadene tilhører spillere i bakre rekker, noe som jo er troppens absolutt svakeste område. 

Før kampen mot Fulham var det kjent at Lenihan var ute, noe som også var et faktum foran cup-kampen mot Oldham. Men heller ikke Williams eller Adarabioyo fikk spilletid i nestenulykken mot Oldham, og i dag melder Lancashire Telegraph at sistnevnte uansett var ute av bildet på grunn av skade.
Adarabioyo er også usikker med tanke på Middlesbrough-kampen.
- Det er bekymring knyttet til Tosin, sier Mowbray i følge lokalavisa. Han har fått seg en smell, så vi får se om han kan trene på torsdag.

Ikke bare Tosin er usikker. Elliott Bennett fikk seg en trøkk bak på kneet i lørdagens kamp. 
- Han har gått omkring med en ispose. Men han er en skikkelig kriger og hadde vel bedt om å få spille selv om halve benet hadde gått av.
Heldigvis er skadene tydeligvis ikke veldig alvorlige, i alle fall ikke på lang sikt, og med litt flaks er til og med Lenihan klar til helgen.

Men dette viser - allerede så tidlig i sesongen - hvor sårbar forsvarsfireren er. 
- Hvis verken Lenihan eller Tosin er klare til helgen er vi tynne lengst bak, erkjenner Mowbray.
Men vi håper at i alle fall en av dem rekker kampen, legger han til.

Med Mulgrew, Magloire og Wharton på utlån kan det se ut som at Grayson får fortsette å lære seg game't raskere enn man hadde tenkt seg. Eventuelt får Nyambe aksle midtstopperrollen, slike han gjorde for Namibia i sommer.
Faktum er allikevel at laget løper en risiko for å bli straffet for at Mowbray ikke klarte å forsterke mer i overgangsvinduet.


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: