Surt tap for Rovers Ladies


Publisert 02.12.2019 av Kristin Kongsjorden
Manager Gemma Donnelly var lite fornøyd med det damene leverte i 2-0-tapet mot Leicester City på søndag.

Rovers Ladies ga motstanderne flere gode scoringsmuligheter i gårsdagens bunnoppgjør. I tillegg til dårlige prestasjoner fikk laget også et selvmål mot seg i første omgang. Donnelly, som blant annet måtte klare seg uten Natasha Flint, spilleren som BRSCN er sponsor for, var ikke fornøyd etter kampen og var skuffet over at laget ikke tok tre viktige poeng som ville hjulpet laget med å komme seg opp fra bunnstriden. Med seier mot Leicester City kunne Rovers Ladies ligget omtrent midt på tabellen, med en kamp mindre spilt enn topplagene. Slik gikk det dessverre ikke, og med seier klatret også vertene forbi oss på tabellen og sendte oss ned på en niendeplass.

Donnelly klarte ikke helt å sette fingeren på akkurat hva som gikk galt på søndag, annet enn at kvaliteten på det som ble prestert var for dårlig. Ingen av hennes spillere klarte å hevde seg i oppgjøret, og manageren var tydelig på at dette var en kamp på et nivå som ikke er akseptabelt. Laget hadde mulighetene til å score og få med seg noe, men det ville seg ikke, mye også grunnet gode prestasjoner fra Leicesters sisteskanse. Det var rett og slett en av de dagene hvor man ikke hadde klart å få ballen i mål uansett hvor lenge man hadde holdt på.

Selv om det ble tap i går, er det meget jevnt mellom lagene fra femteplass og nedover, så det er fortsatt gode muligheter til å få en hederlig plassering denne sesongen. Aston Villa og Sheffield United Women ser svært sterke ut, og blir nok å knvie om seriemesterskapet. Før nyttår har Ladies igjen tre kamper, og alle tre er mot lag som ligger på topp fem, så det kan bli tøft å få noen flere poeng i 2019. Først ut er London City Lionesses hjemme på Sir Tom Finney Stadium førstkommende søndag. Deretter følger Aston Villa Women allerede den 11.desember, før sesongen rundes av for dette kalenderåret borte mot London Bees Ladies. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: