Stortap mot Rotherham

Publisert 1/15/2023 av Erlend Pettersen

En meget svak kamp lørdag.

Blackburn gikk på en kjempesmell med 4-0 tap borte mot Rotherham lørdag. Hjemmelaget tok ledelsen allerede etter 34 sekunder, som holdt seg til pause.

Hjemmelaget tok ledelsen etter bare noen sekunder. Rovers fikk sine muligheter til å utligne, med både Dack og spesielt Hedges hadde en kjempesjanse før pause.

Det var mye som måttet rettes på i pausen for JDT sitt mannskap.

Men den andre omgangen skulle ikke bli noe bedre. Ditto verre. Allerede etter 52. minutt sto det 2-0 når Rathbone sitt skudd gikk i tverrliggeren og ned. Det tredje målet kom i det 76 minutt når Kaminski sto litt feilplassert og havnet på etterskudd og kunne bare se at ballen føyk inn. På overtid kom 4-0 målet og bidro til en helmørk aften i Yorkshire.

Hva med Blackburn i den andre omgangen? Rovers hadde mye ball uten at man klarte å spille seg til de store sjansene. Med resultatene denne helgen har man ramlet ned til en 5. plass på tabellen.

Ser vi samme tendens som forrige sesong? Revansjen må komme lørdag borte mot Bristol City.