Storeslem på rundens lag

Publisert 21.09.2020 av Erlend Karlsen

- Og har Venky's skrudd igjen kranen?

Blackburn var det dominerende laget da rundes lag ble presentert, hele 5 spillere var plukket ut.

Adam Armstrong, Bradley Johnson (andre gang denne sesongen), Derrick Williams, Joe Rankin-Costello og stjerneskuddet Tyrhys Dolan var alle sammen plukket ut på rundens lag. Ikke nok med det så var også sjefen sjøl Tony Mowbray valgt som rundens trener, naturlig nok etter at stakkars Wycombe ble feid av banen i helgen.

Man frykter kanskje at Venky's har strammet inn igjen litt økonomisk, grunnen til det er intervjuet til Mowbray i helgen, der han kanskje fremstod litt irritert. For noen uker siden så ønsket man seg 3-4 spillere til, men nå var det plutselig kanskje bare penger til 1 permanent signering eller 2-3 lån. Det er også bekymringsverdig at Mowbray nå ikke mener at en venstreback er førsteprioritet, noe det strengt tatt burde være. Man vil anta at han nå heller ser for seg og måtte erstatte langtidsskadde Lewis Travis, men undertegnede mener nok at det er en plass vi har dekning på.

For 1 ukes tid siden så hadde vi også slengt inn et bud på et par hundre tusen for Middlesbrough's Ansley Pears, men om man nå plutselig bare har råd til 1 permanent signering, så kan det fort se ut som om Andrew Fisher blir reservekeeper denne sesongen.

Torsdag så kunne Mowbray også fortelle om en avtale som han håpet på å ha i boks i løpet av 24 timer, men her har det også blitt veldig stille. Så enten har Venky's sagt nei eller så har spilleren valgt en annen klubb. Det var lenge snakk om i sosiale medier at det gjaldt QPR's Ryan Manning, noe Mowbray kunne helle kaldt vann over. Men man vet at Manning er en spiller følger med på, så sent som i januar fikk Rovers avvist et bud på venstrebacken.