Stoke 3 - 2 Blackburn

Publisert 3/11/2023 av Erlend Karlsen

- Svak forestilling fra Rovers.

Blackburn's 11 kamper uten tap endte i går kveld på bet365 Stadium.

Og det var på langt nær noen god måte det endte på, Rovers møtte ikke opp og leverte en slett forestilling. Stoke gikk til pause med en fortjent 2-0 ledelse, etter at en spiller som (selvfølgelig) aldri har scoret før i sin karriere, hadde satt begge målene.

Det ble ikke gjort noen bytter i pause, kanskje noe overraskende at spesielt Dolan fikk fortsette etter hvilen. Vingen som har vært god i det siste, kan ikke skryte på seg å være god til å markere, da det var hans mann som fikk anledning til å score begge målene i første omgang.

Rovers prøvde seg på et lite comeback, men kom ikke nærmere enn Travis' suser som gikk rett på utsiden av stolpen. I stedet økte hjemmelaget til 3-0 ved Campbell.

Brereton Diaz og Gallagher fikk seg hvert sitt reduseringsmål i henholdsvis det 85 og 90 minutt, begge på heading. Men skal man vente i 85 minutter på å begynne å spille ball, så blir som oftest resultatet som i går kveld, altså et fortjent tap.

Slik stilte lagene:

Stoke: Bonham, Hoever, Sterling, Tuanzebe, Fox, Smallbone, Campbell (Clucas 82'), Brown, Pearson (Thompson 81'), Laurent (Baker 88'), Gayle (Tymon 77')

Innbyttere: Fielding, Reddin, Taylor

Blackburn: Pears, Pickering, Rankin-Costello (Brittain 84'), Carter, Hyam, Buckley (Morton 59'), Thomas (Hedges 59'), Dolan (Brereton 59'), Travis, Szmodics (Garrett 85'), Gallagher

Innbyttere: Hilton, Phillips