Spissrykter!

Publisert 5/15/2024 av Erlend Pettersen

Det skrives b├ąde om spiller inn og ut.

Det er straks silly season og med at overgangsvinduet for EFL som åpner 14. juni er det på tide med litt rykter på en solfylt maidag. Sommervinduet stenges for øvrig ved midnatt natt til 31. august. Høringen til Venkys skal som tidligere nevnt gjennomføres 20 august, hvis den ikke nok en gang blir utsatt.

Så tilbake til den berømte ryktebørsen. Sammie Szmodics har som sagt gjort en kjempesesong og med det er det ventet at han forlater klubben i løpet av sommeren. I dag skrives det om at Leicester vurderer et bud på £20m pund for vår talisman. Luton, Brentford og Sheffield United skal også være på interesse siden. 

Sammie Szmodics har en kontrakt som løper til sommeren 2026, med en opsjon ytterligere 1. år. 

På ryktebørsen inn er det en gammel kjenning fra januarvinduet som er linket. Det er ingen ringere enn Duncan McGuire som igjen er i søkelyset. Avisen The Athletic mener å vite at Blackburn skal sende over en representant fra klubben til USA for å forhandle med Orlando City om en overgang. Orlando selv har gitt McGurie et tilbud om en ny kontrakt med MLS klubben. Det er ventet at spilleren selv ønsker nye utfordringer noe man så i januar når han reiste over dammen til medisinsk sjekk kun for å se at Blackburn rotet det til med overgangspapirene.

Så får vi se om han er lysten å prøve igjen etter fiaskoen i januar. Det er derimot flere Championship klubber som har spissen i søkelyset.

Han scoret 13 mål på 29. kamper i MLS sesongen i 2023. Så langt denne sesongen står han med fem mål på ti kamper.

Løp og kjøp, er vårt råd!