Spiss på vei inn

Publisert 5/26/2023 av Erlend Pettersen

Rovers kan ha skaffet seg sin første forsterkning før mai måned er over.

Som vi tidligere har nevnt på BRSCN.no så virker det som at Rovers henter inn 24-årige spissen Niall Ennis som sin første sommer signering i følge, Lancashire Telegraph.

I følge avisen så er Ennis en av de fire spillerne som klubben har snakket med om en mulig overgang. 24-åringen som puttet 14. ganger for Plymouth er ute av kontrakt med sørkysten denne sommeren og har nettopp takket ned til en forlenging med Plymouth. I følge LT så er samtalene mellom partene i sluttfasen og det er ventet at en medisinsk test vil bli gjennomført ganske så raskt. 

Klubbens nye head of recruitment, Sean Kimberley kjenner til Ennis etter hans tid i Plymouth før han dro til Aston Villa. Gregg og Jon Dahl er veldig giret å få igjennom flest mulig overganger før spillerne møter opp til sesongoppkjøring i slutten av juni måned.

Siste spissen som kom inn på en permanent avtale er Sam Gallagher tilbake i juli 2019. 

Helt til sist så tar vi med at Blackburn starter treningskampene i sommer borte mot Accrington Stanley 8. juli. Det skal spilles to kamper på samme dag, med to omganger på 30. minutter akkurat som i fjor sommer.

Det er ventet at hele somme programmet vil komme i månedsskiftet mai/juni.