Spillerlogistikk

Publisert 10.06.2020 av Erlend Pettersen

Vi har tatt en titt på hva som rører seg rundt og i Rovers leiren.

Sommer vinduet skulle stenges i slutten av august, men det jobbes nå mot at starten av oktober som ny frist. Det er ventet at sesongen 2020/21 vil starte opp i slutten av september eller i starten av oktober siden denne sesongen er blitt covid-19 rammet.

På inn fronten så ryktes det at Stoke er et hestehode foran Blackburn i kampen for spissen Chris Brunt som nå spiller i West Bromwich Albion. Om det er noe i ryktene rundt den nord-irske 35 åringen får vi bare vente å se.

Samtidig i skotsk media så skrives det at Rovers sammen med Middlesbrough, Hibernian og Stoke er interessert i Ross County spissen Ross Stewart. Han har puttet 11. mål i den skotske Championship, så får man bare spekulere om han har de rette egenskapene til å slå til i den engelske Championship. Vi har hatt en varierende hell med spisser som er hentet direkte fra skotsk fotball.

Kontrakter

I går kunne Blackburn bekrefte at talentene Hayden Carter og Lewis Thomson har signert nye kontrakter som binder dem til Ewood Park henholdsvis sommeren 2022 og sommeren 2021. Carter har fått plass i troppen denne sesongen, mens Thomson har imponert på U-23 laget.

Jack Evans og Charley Doyle var ikke like heldige og vil nå bli frigitt når kontraktene går ut denne måneden.