Spillere jaktes?

Publisert 2/15/2024 av Erlend Pettersen

Rovers ser på spillere som er uten kontrakt.

I dag skrives det om Rovers sin interesse rundt 18 åringen, Adam Berry som er ving. Berry har nettopp forlatt Manchester United etter 12 år og er med det på utgikk etter ny klubb. Rovers skal ha stor konkurranse fra Nottingham Forest, Celtic og Sheffield United, med Forest som favoritter til å lande unggutten.

Blackburn sin nye manager John Eustace ser nå på muligheten på å hente inn forsterkninger fra spillere som står uten klubb. Problemet med å hente slike spillere, er at de trenger en god opptreningsperiode før de kan bli klar for spill. Men det er særlig på spissplass man trenger forsterkninger når Telalovic fortsatt trenger tid for å finne veien til nettmaskene. Unge Leonard har funnet nettmasken, men er fortsatt veldig ung. Han var ventet ut på lån nå i januar, men situasjonen rundt McGuire gjorde at han ble værende på Ewood fram til sommeren.

Skulle man få Sammie Szmodics skadet utover senvinteren, vil man være i alvorlig trøbbel siden man sliter med å få ballen i mål, hvis man tar bort førstnevnte. 

Det skal bli spennende å se om det skjer noe på inn fronten.