Spillere frigitt


Publisert 24.07.2020 av Erlend Pettersen
Og en av dem vil bli husket lenge av fansen.

I dag kom svaret på det alle egentlig viste, men nå er det altså klart. Det er spesielt en spiller som fansen kommer til å savne og det er Danny Graham. 34-åringens 4.5 år på Ewood Park vil bli husket og spilleren selv har elsket oppholdet. Graham fikk 191 kamper, scoret 57 mål og ble årets spiller i 2018/19 sesongen.

De andre som er sluppet er Dominic Samuel, Jayson Leutwiler, Sam Hart og Richie Smallwood. Tosin Adarabioyo og Christian Walton har dratt tilbake til sine respektive klubber.

En spiller som klubben er i forhandlinger om en ny kontrakt er evigunge Stuart Downing. Den snart 36-årige Downing er den spilleren som har imponert mest denne sesongen. Kontrakten har nå godt ut sånn at spilleren kan forhandle med flere klubber. Vi får håpe at Downing forlenger oppholdet ytterligere en sesong.

I dag ble det også klart at Premier League og EFL er enige om å starte sesongen 2020/2021 12. september. Championship sesongen vil avsluttes helgen 8-9. mai neste år, mens Premier League avslutter helgen 22-23 mai. Når terminlistene blir klare er usikkert, men EFL vil komme tilbake med dato når det er klart.

Så med det så er det kun syv uker mellom de to sesongene. Hvem vil takle det tette kampprogrammet best? 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: