Spillerbørs: QPR - Blackburn

Publisert 9/11/2016 av

Lovende takter for Rovers.

QPR - Blackburn 1-1
Målscorer: Sam Gallagher

Steele 8: Rovers beste. Ble ikke satt ordentlig på prøve i 1.omgang, men spilte en glimrende 2.omgang med fire klasseredninger. Ingen mulighet til å ta frisparkmålet. 
Lowe 7: Sesongbeste på kapteinen. Flere avgjørende inngripninger defensivt og så generelt veldig solid ut defensivt.
Hoban 7: Kunne sendt Rovers i ledelsen allerede etter fem minutter med en stor sjanse fra en corner. Hoban gjør knapt feil. Meget imponerende.
Greer 7: Denne mannen kan vise seg å være en meget viktig signering for oss. Er så rutinert og ofrer alt for laget. Tror han har en enorm betydning for hele laget og i garderoben. Kjempesjanse på corner i 2.omgang. Solid kamp.
Williams 6: Hadde grei kontroll på sin side i 1.omgang. Men kom litt mer på etterskudd i 2.omgang og QPR slapp til med noen innlegg. 
Marshall 5: For meg Rovers svakeste i denne kampen. Spilte sentralt i Coyle sin nye 4-1-4-1 formasjon. Tenker at han kan være en stødig pasningsspiller men det er der han skuffer mest i denne kampen. Flere stygge feilpasninger. Lager i tillegg et klønete frispark som QPR scorer på.
Mulgrew 6: Så veldig lovende ut før skaden. Virker å være en bra pasningsspiller og fungerte veldig bra i den defensive rollen i den nye formasjonen. Satte inn en takling bakfra på en QPR spiller som førte til at han måtte gå ut. Men så ikke ut som skaden kom fra den situasjonen. 
Akpan 6: Kommer litt høyere i banen når han har en mann defensivt bak seg. Passer han bra å slippe de tyngste defensive oppgavene. Grei gjennomført kamp av Akpan uten at han skaper det helt store fremover. 
Conway 7: Nok en solid kamp av BRSCNs månedens spiller for august. Er livlig fremover og setter fart slik vi liker å se han. Traff bedre med dødballene enn innleggene fra åpent spill. 
Gallagher 6: Uvant posisjon ute til venstre. Lite involvert og virket litt ukomfortabel der. Men både rett før og etter målet involverte han seg litt mer sentralt i banen og ble straks farligere. Headingen på målet viser hvilken god hodespiller han er. Byttet ut rett etterpå når han endelig begynte å komme inn i kampen. 
Graham 6: Lite å jobbe med på topp, spesielt i 1.omgang. Ble spilt gjennom første gang i kampen etter 72.min. Det sier litt. Trenger at crosserne fra Conway treffer Graham oftere.

Innbyttere:
Evans 6 (for Mulgrew 34.min) - Deilig å se Evans i aksjon igjen. Må spille seg i form men absolutt godkjent for Evans etter skadeavbrekket. Han er en spiller vi sårt trenger på midtbanen. Behersket den defensive rollen bra.
Emnes - lite spilletid - (for Gallagher 77.min) - Livlig ut og virket veldig lovende. 
Samuelsen - lite spilletid - (for Graham 83.min) - Ble kun defensivt jobbing på Samuelsen. Og det er ikke akkurat der han har styrken sin. Tapte en hodeduell og lagde et frispark. 

Blackburns beste: Jason Steele

Topp fem spillerbørsen sesongen så langt:

1. Tommie Hoban. Snittpoeng 7,00. (kun to kamper)
1. Scott Wharton. Snittpoeng 7,00 (kun to kamper)
3. Craig Conway. Snittpoeng 6,14.
4. Anthony Stokes. Snittpoeng 5,80.
5. Gordan Greer. Snittpoeng 5,71.