Spillerbørs: Newcastle - Blackburn

Publisert 11/27/2016 av

Fantastisk gjennomført kamp av Rovers mot ligalederen borte.

Newcastle - Blackburn 0-1
Målscorer: Mulgrew

Steele 7: Ikke tvunget til å gjøre en redning før i det 68.min. Det sier det meste om Rovers i denne kampen. Ble to viktige redninger på ett minutt når han først ble involvert, som viser at han er en mann å stole på. 
Marshall 6: Ikke den beste kampen jeg har sett av Marshall på høyreback. Ble dratt ut av posisjon ved et par anledninger mot slutten av førsteomgang, og slet litt på sin side i andreomgang. Virket ikke å være helt på. 
Lenihan 8: Slik kamper er skapt for Lenihan. Kriger og vinner dueller, uten å være hodeløs. Rett og slett imponerende det han får til som midtstopper. Utrolig moro å se av mannen som har blitt slaktet av undertegnende for sin jobb på midtbanen. 
Mulgrew 8: Slet som midtstopper mot Brentford sist. Slår voldsomt tilbake i denne kampen og var en gigant sammen med Lenihan. Sterk i lufta og trygg med ball. Fantastisk mål hvor han klarer å få foten foran Newcastle-spilleren med en slags volleyvariant. 
Williams 7: Bra gjennomført av Williams. Ingen store trusler på hans side og forståelig at det holdes igjen litt på offensive bidrag i en slik bortekamp. 
Feeney 7: Åpnet kampen veldig bra og fikk brukt farten sin på kanten. Hadde blant annet innlegget til Graham etter få minutter som kunne sendt Rovers i ledelsen. Assist på målet etter en kort corner fra Conway.
Lowe 7: Andre kamp på rad med Lowe på midtbanen og andre seier på rad. Fungerer perfekt sammen med Evans. God til å posisjonere seg og løper ekstremt mye og dekker mye rom. Vi blir ikke løpt igjennom på midtbanen lengre som har vært et stort problem tidligere i sesongen.
Evans 8: Sammen med Lenihan og Mulgrew var Evans vår beste i dag. Veldig flink til å komme oppi motspillerne og bryte ned. Aggressiv. Satte opp Feeney på kant flere ganger i første omgang. 
Conway 7: Mye involvert i starten av kampen. Ofte taklet og fikk frispark før han kom til innlegg. Jobber utrettelig og er sånn sett en perfekt ving i en firer på midten. Ble mye dødballer i andre omgang. 
Graham 7: Kunne sendt oss i ledelsen allerede etter fire minutter etter en glimrende heading. Vant mye i lufta. Sterk i kroppen og fungerte som et bra oppspillspunkt. 
Gallagher 6: Fikk trøbbel med ankelen iløpet av de første ti minuttene. Mulig dette preget han litt, for han fikk ikke utrettet spesielt mye. Men jobber alltid hardt for laget. Byttet ut for Emnes tidlig i andreomgang. 

Innbyttere:
Emnes 7 - (for Gallagher 62.min) - Perfekt mann å få inn. Klarer å holde på ballen slik at laget kan komme etter. Var en avgjørende mann å ha på topp etter vi tok ledelsen. 

Blackburns beste: Charlie Mulgrew

Topp fem spillerbørsen sesongen så langt:

1. Corry Evans. Snittpoeng 6,31. 
2. Marvin Emnes. Snittpoeng 6,25.
3. Tommie Hoban. Snittpoeng 6,20.
4. Craig Conway. Snittpoeng 6,00.
4. Derrick Williams. Snittpoeng 6,00.