Spillerbørs: Ipswich - Blackburn

Publisert 1/17/2017 av

En forferdelig defensiv kamp førte til nok et 3-2 tap.

Ipswich - Blackburn 3-2
Målscorere: Akpan og Graham (straffe)

Steele 5: Frisparkmålet til Ipswich ser jo komisk ut når muren hopper og markkryperen sniker seg under armene til Steele. Muren har langt større skyld enn Steele, selv om han burde tatt den. Flere gode redninger ellers i kampen.
Marshall 4: Lagde frisparket på 1-0. Virket ikke å være like på som i QPR-kampen. Kanskje ikke veldig overraskende etter uttalelsene hans i avisen etter kampen. Har fått nok av Venkys. Vanskelig å være uenig. 
Lenihan 4: Virket litt rusten, spesielt med ball. Stopperparet vårt slet med Lawrence og Sears.
Mulgrew 4: Har vært en bauta som midtstopper. Men leverte unormalt svakt i denne kampen. Flere feil og kunne blitt straffet allerede etter 10.min i kampen. 
Williams 5: Har slitt med formen i det siste, men vår beste i forsvaret i dag. Uten at det sier voldsomt. 
Feeney 6: Vår beste i dag. En konstant trussel når han fikk ballen. Setter fart og utnyttet flere kontringsmuligheter. Gjør dog pasningsfeilen på midten på 3-1 målet til Ipswich, men får godkjent i denne kampen. 
Lowe 4: Fikk aldri tak på midtbanen. Blir løpende imellom og det blir for store rom de ikke klarer å dekke. For lite taklinger og agressivitet fra Lowe i denne kampen. Fikk ikke gult kort (tro det eller ei), så det kan være årsaken. 
Akpan 6: Sammen med Feeney er han den eneste som får godkjent i denne kampen. Kald avslutning på 1-1 målet og skaffer straffen etter et typisk Akpan-løp som kan beskrives med kraft og rusten teknikk. Hadde flere av de i denne kampen. 
Bennett 4: Usynlig kamp av Bennet. Byttet ut etter 60.min
Gallagher 5: To store sjanser iløpet av det første kvarteret. Gradvis mindre involvert utover kampen.
Graham 5: Lyktes lite med involveringene sine, spesielt i førsteomgang. Men det er litt typisk Graham, for plutselig dukker han og gjør noe bra. Som på assisten til Akpan på 1-1. Får målet sitt med en sikker straffe.

Innbyttere:
Emnes 4 - (for Bennett 61.min) - Lyktes lite med de involveringene han hadde.

Blackburns beste: Liam Feeney

Topp fem spillerbørsen sesongen så langt: 

1. Tommie Hoban. Snittpoeng 6,20
2. Corry Evans. Snittpoeng 5,94
3. Marvin Emnes. Snittpoeng 5,84.
4. Jason Steele. Snittpoeng 5,81.
5. Craig Conway. Snittpoeng 5,73