Spillerbørs: Huddersfield - Blackburn

Publisert 1/1/2017 av

Minutter unna ran på John Smith´s Stadium.

Huddersfield - Blackburn 1-1
Målscorer: Graham

Steele 6: Kjemperedning i førsteomgang som holdt oss inne i kampen. Flere gode redninger i kampen. Kan stille spørsmålstegn på frisparkmålet om han i det minste bør slenge seg der. 
Nyambe 5: Synes han klarer seg OK til å være ung og uerfaren. Fikk for lite hjelp av Feeney defensivt når Huddersfield doblet på kant. 
Greer 5: Ingen store feil av Greer i denne kampen men man har alltid på følelsen at han er litt på etterskudd i avgjørende situasjoner inne i boksen. Svake avslutninger av Huddersfield gjorde at vi ikke ble straffet for det i denne kampen.
Mulgrew 6: Er den solide av stopperparet. God i lufta og rolig med ball.
Williams 4: Slet voldsomt på sin side, spesielt i førsteomgangen da Huddersfield med sine offensive backer var gode til å doble på kant. Kanskje for lite hjelp av Conway, men uansett langt under pari av Williams i denne kampen.
Conway 5: Mer enn nok med å prøve å bistå Williams defensivt. Uten å lykkes nevneverdig selv om det bedret seg noe i andreomgang. 
Akpan 4: Klarer ikke å gjøre noe med ballen og lunter defensivt. Bare å beklage til Jack Byrne som har måttet sitte å se på at denne mannen har vært foran han i køen. 
Evans 5: Tydelig ikke 100 % fit. Virket noe halvhjertet men klarer fortsatt å redde æren på vegne av midtbaneduoen sentralt. 
Feeney 4: Svak defensivt. Er nødt til å bidra mer. Lyktes ikke mye offensivt heller, bortsett fra en glimrende assist på målet. 
Gallagher 6: Skaper en halvsjanse på egenhånd i førsteomgang, som var det eneste vi sto for da etter å ha knapt hatt ballen. Burde punktert kampen på overtid men forferdelige avleveringer av Bennett og Feeney gjorde at han ble spilt offside. 
Graham 6: Du skjønner at det er vanskelig å være spiss når vi knapt har ballen og det eneste du får å jobbe med er lange klareringer fra forsvaret. Viser kvalitet når det gjelder og scoret på vår første avslutning på mål. Glimrende heading. 

Innbyttere:
Bennett 4 (For Evans 69.min) - Lagde frisparket på overtid som førte til utligningen. 
Brown - lite spilletid - (For Graham 89.min)

Blackburns beste: Charlie Mulgrew

Topp fem spillerbørsen sesongen så langt:


1. Tommie Hoban. Snittpoeng 6,20.
2. Marvin Emnes. Snittpoeng 6,00.
3. Corry Evans. Snittpoeng 5,94.
4. Craig Conway. Snittpoeng 5,76.
4. Jason Steele. Snittpoeng 5,76.