Spillerbørs: Derby - Blackburn

Publisert 9/25/2016 av

Imponerende snuoperasjon av Rovers.

Derby - Blackburn 1-2
Målscorere: Emnes og Graham

Steele 8: God redning som holdt oss inne i kampen i de tjue minuttene Derby kjørte over oss i førsteomgang. Så en kjemperedning rett etter vi utlignet til 1-1 som også da ble rett før gikk opp til 2-1. Matchvinnende i dag. Herlig å se jubelscenene hans når kampene ble blåst av.
Lowe 4: Rovers desidert dårligste i dag. Slet skikkelig med venstrevingen til Derby når de kjørte over oss i en periode i førsteomgang. Ble tatt på fart og dårlig posisjonering. 
Greer 7: Rydder unna det som kommer. Men det er noe med stilen som gjør at det ikke alltid ser like kontrollert ut. Får en ekstra vanskelig jobb som høyre midtstopper når Lowe sliter, men klarte seg bra. 
Hoban 7: Har vært meget bra etter han kom. Har ikke sett han gjort en individuell feil enda.  En mann å stole på. Vanvittig viktig for oss.
Williams 7: Begynner å like han nå. Synes han er flink til å være aggressiv og lar sjeldent vingene få komme rundt. Venstresiden med han og Conway begynner å se fin ut nå. 
Conway 7: Jobber hardt og er flink til å hjelpe til defensivt sammen med Williams. Litt anonym i førsteomgang, men kom mer med i andreomgang og fikk kjørt noen klassiske Conway løp langs kanten.
Evans 6: Ikke like dominerende i dag. Ble litt hemmet etter det gule kortet i førsteomgang. Han og Guthrie ga Derby litt for mye rom på midten i førsteomgang og vi ble ofte spilt igjennom. Akkurat det ble mye bedre i andreomgang.
Guthrie 6: Liker ballspilleren Guthrie, men er litt bekymret for at han ikke blir aggressiv nok defensivt til å spille i en toer på midten. Blir veldig mye som hviler på Evans sine skuldre da. 
Marshall 6: Satte straffen i førsteomgang i stanga. Men Marshall er på gang. Ser kvikkere ut og er mer involvert. Tydelig at selvtilliten begynner å komme sakte men sikkert. Sliter fortsatt med å komme rundt på kant og kunne gjerne hatt litt mer hjelp fra backen sin Lowe.
Gallagher 7: Er kanskje vår beste før han går ut på stillingen 0-0 og kampen eksploderer rett etterpå. Men har spilt mye kamper i det siste og får det veldig fort tidlig i andreomgangene. 
Emnes 8: Involvert i alt vi skapte. Skaffet straffen i førsteomgang med en fin vending inne i boksen. Tørr å skyte og får belønning for det på 1-1 målet selv om det var noe heldig. Spiller fint igjennom Graham på 2-1 målet. Er en herlig spiller og gir oss mye mer å spille på fremover med farten hans. 

Innbyttere:
Graham 7 (For Gallagher 66.min) - Herlig innhopp av Graham. Assist på 1-1 målet og setter 2-1 målet kaldt og rolig. Melder seg på i spisskampen.
Lenihan - lite spilletid - (For Emnes 92.min) - Kom inn på overtid.

Blackburns beste: Marvin Emnes.

Topp fem spillerbørsen sesongen så langt:

1: Marvin Emnes. Snittpoeng 6,75.
2: Tommie Hoban. Snittpoeng 6,40.
3: Craig Conway. Snittpoeng 6,30.
4. Corry Evans. Snittpoeng 6,25.
5. Derrick Williams. Snittpoeng 6,00