Spillerbørs: Blackburn - Reading

Publisert 12/20/2016 av

Misbrukte sjanser og dårlig forsvarsspill førte til nok et 2-3 tap.

Blackburn - Reading 2-3
Målscorere: Danny Graham og Wes Brown. 

Steele 5: Kunne kanskje tatt 0-1 scoringen som kom på nærmeste stolpe. Men sjanseløs på de to andre målene og hadde ellers to gode redninger i kampen.
Marshall 5: Ujevn kamp av Marshall. Hadde uvant mange balltap fra backposisjon. Samtidig kom han på noen fine driv fremover hvor han virkelig satte fart.
Brown 5: Jeg må innrømme at jeg ikke synes Brown så helt fit ut. Men han berger seg på rutinen og gjennomfører en godkjent kamp. Headingen på målet fra corner er klasse. Så sliten ut på slutten og vi fikk betale for det når han ble rundet på venstresiden på overtid som førte til 2-3 målet. 
Lenihan 6: Nok en gang synes jeg han er vår beste forsvarsspiller. Kriger og vinner dueller. Men må ta mye av skylden for 0-1 målet hvor han ikke kommer tett nok opp i Readingspilleren på corner. 
Williams 5: Litt anonym kamp fra Williams sin side. 
Conway 6: God kamp fra Conway. Nevnte forrige gang at vi har savnet hans bidrag med innlegg fra siden og gode dødballer. I dag kom det. Har assisten fra corner på 2-2 målet. 
Akpan 4: Kamp nr. 50 i Roverstrøya for Akpan. Lite å skrive hjem om. Det som slår meg med Akpan er hvor elendig han er i posisjoneringen. Det blir fryktelig store rom sentralt og han ligger aldri i forkant av situasjonene. Derfor kommer han som regel alltid for seint oppi motspillere/blir hengende etter. En spiller jeg aldri har blitt klok på.
Lowe 5: Fikk sitt tiende gule kort for sesongen, noe som er en prestasjon i seg selv. Ok gjennomført kamp av Lowe. Gjør jobben bra defensivt, men bidrar lite offensivt.
Gallagher 6: Lider litt av han han må flyttes ut til venstre når vi har Graham og Emnes på topp. Men prøver å involvere seg sentralt. Da lykkes han og vinner hodedueller og har mye å komme med. Misset når han var alene med keeper rett før pause. 
Emnes 7: Emnes er en utrolig viktig spiller for oss offensivt. Er bindeleddet vi trenger mellom midtbanen og angrepet. Meget god når han trekker ned og involverer seg i mellomrommet. Hadde tre store sjanser og burde stått på scoringslisten i denne kampen.
Graham 6: Nok en gang på scoringslisten. Hadde i tillegg tre-fire store sjanser. Positivt at vi kommer til store sjanser men samtidig frustrerende at vi ikke klarer å ha bedre uttelling.

Innbyttere:
Nyambe - lite spilletid - (for Akpan 86.min).

Blackburns beste: Marvin Emnes.

Topp fem spillerbørsen sesongen så langt:

1. Tommie Hoban. Snittpoeng 6,20.
2. Marvin Emnes. Snittpoeng 6,00.
2. Corry Evans. Snittpoeng 6,00.
4. Craig Conway. Snittpoeng 5,91
5. Derrick Williams. Snittpoeng 5,81