Spillerbørs: Blackburn - QPR

Publisert 2/5/2017 av

Sesongens viktigste mål av Sam Gallagher på overtid!

Blackburn - QPR 1-0
Målscorer: Sam Gallagher

Steele 6: Gjør en god redning allerede etter 1.min. Er på pletten når han blir satt på prøve.Ingen feil.
Nyambe 6: Bedre av Nyambe. Er veldig helhjertet når han bidrar offensivt og går med full kraft. Synes i tillegg han klarte seg bedre defensivt i denne kampen.
Greer 6: Vi ble skikkelig tatt på senga de første 3.minuttene. Hang ikke sammen defensivt og QPR hadde to store sjanser. Kom seg etterhvert men et bedre lag kunne fort ha straffet oss for sviktende markeringer.  
Lenihan 6: Klagde over balltempoet fra stopperne våre i forrige kamp. Det synes jeg var bedre i dag. Ellers ok gjennomført av stopperparet vårt.
Lowe 6: Venstreback i denne kampen. Klarte seg bra i en uvant posisjon. Sjeldent noe å utsette på innsatsen fra kapteinen. 
Feeney 6: Setter fart når han får muligheten men kom ikke til like mange innleggsposisjoner som vi liker å se han. Men Feeney har blitt en veldig viktig spiller for oss.
Mulgrew 6: Flink til å se kreative løsninger og tørre å spille litt mer direkte fremover. Men det ble også noen pasningsfeil i denne kampen.
Bennett 6: Sentral midtbane i dag og klarer seg veldig bra. Gjør at vi får to ballspillere sentralt som er som natt og dag i forhold til f.eks Lowe og Akpan. Har i tillegg mye løpskraft. 
Conway 5: Lite involvert og klarer ikke å komme i de posisjonene vi liker han hvor han kan sette fart offensivt og skaffe oss frispark i farlige posisjoner. 
Graham 4: Er nødt til å bidra mer med tanke på den posisjonen vi finner oss i nå. Vi har ikke råd til at han ikke løper og involverer seg. Han kan ikke forvente at ballen faller ned i en målscoringsposisjon av seg selv. Bør benkes i neste kamp.
Gallagher 7: Gjør alt det Graham ikke gjør. Involverer seg, går på løp, fighter i duellene. Får betalt for det på overtid når han møter foran mål og fighter inn det viktige 1-0 målet. 

Innbyttere:
Emnes 6 - (for Graham 65.min) - Nesten usynlig frem til han gjør det som ofte har kjennetegnet han denne sesongen. Har det som skal til for å skape den lille magien vi trenger for å avgjøre en kamp. Kom rundt på siden og fikk slått inn til Gallagher på overtid.
Mahoney 6 - (for Conway 65.min) - Det er bare å forlenge kontrakten med denne gutten med engang. Ble farlig med engang han kom inn da han slo et fantastisk innlegg fra frispark. Involverer seg, vil ha ballen og er uredd. Meget spennende type.
Akpan - lite spilletid - (for Greer 70.min)

Blackburns beste: Sam Gallagher

Topp fem spillerbørsen sesongen så langt:

1. Tommie Hoban. Snittpoeng 6,20
2. Corry Evans. Snittpoeng 5,94.
3. Marvin Emnes. Snittpoeng 5,85.
4. Craig Conway. Snittpoeng 5,75.
4. Sam Gallagher. Snittpoeng 5,75.