Publisert 10/19/2016 av

En meget imponerende førsteomgang var nok til å sikre sesongens tredje seier.

Blackburn - Nottingham 2-1
Målscorere: Gallagher x2

Steele 5: Vanskelige forhold for keeperne i øsende regnvær på Ewood. Litt usikker på en corner ved en anledning og meget svakt spill ved baklengsmålet på overtid. Uvant for Steele som har vært stabil denne sesongen.
Lowe 6: Spilte på det trygge og bidro lite offensivt.
Lenihan 7: Vikarierte på stopperplass igjen og var vår beste forsvarsspiller. Gir 110 % i duellene og er overraskende stabil. Flink til å spille ut bakfra som gjør at vi slipper lempinga.
Hoban 6: Var i likhet med Lenihan litt flinkere til å spille opp midtbanen bakfra. Men litt mer shaky i markeringa i dag enn vi har sett ham tidligere. Kunne fort blitt straffet mot et bedre lag.
Williams 6: Lyktes ikke i alle sine involveringer i dag både defensivt og offensivt, men kommer seg utover i andre omgang.
Marshall 7: Åpnet kampen veldig bra og har tydelig spilt på seg selvtillit. Årsbeste fra midtbaneposisjon. Fikk god bruk for hårbandet i regnværet.
Guthrie 8: En av nøkkelfaktorene til at vi dominerte såpass i første omgang. Flink til å involvere seg og hente ball. Er en pasningsspiller og lyktes med å sette fart på spillet. Fantastisk gjennombruddspasning til Evans på angrepet som førte til 2-0.
Evans 7: Savnet aggressiviteten hans mot Ipswich. Men i denne kampen var den tilbake. Moro å se at vår sentrale midtbane kan fungere. Fint løp og fantastisk assist på 2-0 målet.
Conway 7: Har hatt en dalende formkurve men var tilbake i godt slag i denne kampen. Fikk rom til å sette fart og utfordre. Lyktes bra. Taklet som bakerste mann på overtid etter at Forrest sin keeper var oppe corner. Dermed rødt kort til Pereira.
Gallagher 8: Enda en spiller som har hatt en litt dalende formkurve. Men var tilbake i godt slag i dag og leverte på nivå med Rotherham-kampen. Jobber knallhardt og er der det skjer som fører til to mål. Avslutter et fantastisk angrep på 2-0 målet.
Emnes 7: Kunne hatt straffe allerede etter 12.minutter. Flink til å gjøre seg spillbar i mellomrommet og er alltid trygg med ball.