Spillerbørs: Blackburn - Leeds

Publisert 2/2/2017 av

Skuffende tap i et sjansefattig oppgjør.

Blackburn - Leeds 1-2
Målscorer: Bennett

Steele 4: Sin 100.kamp for Rovers ble en stille affære. Leeds scoret på sin første sjanse etter 75.min. Deretter sin andre sjanse på 1-2. Sjanseløs på målene.
Nyambe 3: Det kan ha kostet oss dyrt å ikke hente inn en ny høyreback. Etter min mening er ikke Nyambe god nok enda. Er utrygg defensivt og 0-1 målet kom på hans side. Bør ikke starte neste kamp.
Greer 4: Får fnatt av spillingen på tvers av backlinjen vår. Det går for treigt. Balltempoet må starte bakfra og vi må tørre mer. 
Lenihan 5: Ble satt veldig lite på prøve defensivt mot et tamt Leeds-lag. Tar de duellene han får men må være lov til å forvente mer i det oppbyggende spillet.
Williams 4: Samme med Williams. For tamt offensivt. Venstresiden vår blir litt død offensivt med Gallagher/bennett som trekker mye innover, men da må det være lov til å forvente at Williams kan dekke opp litt på venstresiden offensivt. 
Feeney 4: Har vært vår beste spiller i det siste. Men kom ikke til like mange muligheter i denne kampen. Ble ikke de samme kontringsmulighetene mot et Leeds-lag som lå mye lavt.
Lowe 4: Ble den "offensive" av de to sentralt i denne kampen. Kler han ekstremt dårlig når han liker best å slå ballen bakover på banen. Når man til og med savner Akpan, ja da er det ille.
Mulgrew 5: Får en mer kreativ ballspiller med Mulgrew på midtbanen. Kampen bar veldig preg av at vi trengte hans involveringer. Litt ujevn i prestasjonene, fra å ha kreative involveringer til å ha stygge balltap. Så litt sliten ut.
Bennett 5: Vår beste i denne kampen, uten at det sier ekstremt mye. Men er i god form og setter inn nok et herlig langskudd, selv om han var litt heldig med spretten. 
Gallagher 4: Lyktes ikke veldig i denne kampen. Bytter litt med Bennett om å være den som må ligge litt ute til venstre. Kom aldri skikkelig inn i kampen.
Graham 4: En typisk Graham-kamp når vi sliter offensivt. Da ser du han knapt. Er avhengig av å bli satt opp i farlige posisjoner. Det skjedde ikke i dag.

Innbyttere:
Conway - lite spilletid - (for Feeney 78.min) - Rørte knapt ballen.
Joao - lite spilletid - (for Lowe 79.min) - Hengslete type som slet med fotfeste på Ewood-matta. Hadde en brukbar sjanse på 1-1 som han misbrukte.

Blackburns beste: Bennett

Topp fem spillerbørsen sesongen så langt:

1. Tommie Hoban. Snittpoeng 6,20.
2. Corry Evans. Snittpoeng 5,94.
3. Marvin Emnes. Snittpoeng 5,84.
4. Craig Conway. Snittpoeng 5,78. 
5. Jason Steele. Snittpoeng 5,73.