Spillerbørs: Blackburn - Ipswich

Publisert 10/16/2016 av

Martin Samuelsen fikk prøve seg fra start i det som ble en forferdelig dårlig fotballkamp.

Blackburn - Ipswich 0-0

Steele 7: Meget god kamp av Steele. Reddet det som kom av skudd og hadde spesielt en matchavgjørende kjemperedning fra kort hold etter 21.minutter.
Marshall 7: Lowe sin suspensjon gjorde at vi endelig fikk se Marshall på høyreback fra start. Har sagt det tidligere at han ser ut til å ha langt mer selvtillit når han får angripe bakfra. Sto for det lille som var offensivt med flere positive bidrag og hadde vel det som var av skudd mot mål for Rovers. Rovers beste.
Hoban 6: Hvis vi har slått mye langt bakfra tidligere denne sesongen, så tok denne kampen kaka. Ikke bare fra Hoban, men det gjøres for ofte av spesielt midtstopperne og Steele. God kontroll defensivt, som alltid.
Greer 6: Spilte ikke for Skottland grunn av skade. Rakk akkurat kampen her men måtte ut til pause. Gjorde jobben sin bra.
Williams 6: Synes han blir stadig flinkere til å være med offensivt, men klarte ikke å utrette veldig mye i dag. God kontroll på sin side defensivt.
Conway 5: Kaptein i dag som er velfortjent med tanke på holdninger, arbeidskapasitet og prestasjoner så langt denne sesongen. Men er på litt nedadgående kurve formmessig nå. Lite involvert, spesielt i andre omgang, og klarte ikke å løfte laget i dag.
Guthrie 5: Er den som var mest involvert med tanke på pasninger på midten. Men det er ikke enkelt, for stort sett fløy ballen over hodet på han. 
Evans 5: Har alltid høy treffprosent på pasningene men var veldig lite involvert i dag. Trolig byttet ut på grunn av skade i andreomgang. 
Samuelsen 5: Mål mot San Marino var nok til å få tillit fra start for første gang i Roverstrøya. Fikk ballen for lite og klarer dermed ikke å sette preg på kampen. Mye fordi vi slår så mye langt. Fikk vist frem litt fotarbeid men mislyktes samtidig men noen involveringer. 
Gallagher 4: Stakkars mann. Møtte to svære stoppere i dag og tapte stort sett alle hodedueller. Allikevel lærer vi ikke og fortsetter å slå langt. Merkelig at det ikke ble tatt grep på dette. Coyle dog tvunget til to bytter pga skader i denne kampen.
Emnes 6: Ble springende rundt på topp og prøve å fange opp andreballen. Er sterk i kroppen og fikk skubbet litt på stopperne til Ipswich. Greit gjennomført av Emnes i en vanskelig kamp.

Innbyttere:
Lenihan 6 (for Greer 46.min) - Kom inn i pausen for en skadet Greer. Grei kontroll. Ingen store feil.
Bennett 5 (for Samuelsen 62.min) - Klarte ikke å utrette noe mer enn Samuelsen. Blir litt for passiv.
Akpan - lite spilletid - (for Evans 72.min) - Satte ikke preg på kampen.

Blackburns beste: Ben Marshall

Topp fem spillerbørsen sesongen så langt:

1. Marvin Emnes. Snittpoeng 6,43.
2. Tommie Hoban. Snittpoeng 6,25.
3. Corry Evans. Snittpoeng 6,00.
3. Craig Conway. Snittpoeng 6,00.
5. Jason Steele. Snittpoeng 5,92.