Spillerbørs: Blackburn - Huddersfield

Publisert 12/4/2016 av

Heldig poeng mot et meget imponerende Huddersfield lag.

Blackburn - Huddersfield 1-1
Målscorer: Graham (straffe)

Steele 6: Skulle kanskje ha kommet ut å bokset på målet Huddersfield scoret fra corner. Ellers godt gjennomført og reddet det som kom.
Nyambe 5: Fikk en tøff start på debuten sin da vi ble totalt overkjørt den første halvtimen. Noen skumle feil men samtidig noen viktige inngripener. Har definitivt fysikken og ser at han kan ha mye å bidra med offensivt. 
Lenihan 8: Milevis foran alle andre på børsen i dag. Uten Lenihan i dag kunne det blitt veldig stygt. Satte knapt et fot feil i denne kampen. Brøt foran, vant hodeduellene og hadde noen fantastiske blokkeringer. Er en ledertype, går foran. Må nesten klype seg i armen når man ser hvor god Lenihan er for tiden. 
Mulgrew 6: Fikk sammen med resten av laget kjørt seg den første halvtimen og var svak på markeringene ved flere anledninger på de mange cornerne Huddersfield hadde. Spilte seg opp og var sammen med Lenihan avgjørende for at vi klarte å stå imot presset i denne kampen.
Williams 5: Mens stopperne var bra så var det backene som slet i denne kampen. Huddersfield angrep veldig på venstresiden til Williams. Ikke hans beste kamp, slet defensivt.
Feeney 6: Sto bak det vi klarte å skape med sin fart på kontringene. Kom til flere innlegg fra kant. Misbrukte en fantastisk kontringssjanse hvor vi var to mot en i andreomgang. Sendte pasningen rett i den ene Huddersfield forsvareren. Kunne fort ha ranet til oss tre poeng der.
Evans 5: Prøvde å skape ro de få gangene han fikk ballen i førsteomgang. Men slet mot Huddersfield sin midtbane. Burde kanskje fått mer hjelp fra spissene hvor en av de kunne droppet mer ned. Ble løpende mye i mellom.
Lowe 5: Fikk tidlig gult kort. Vanskelig å si om dette preget han men ble i likhet med Evans løpende i mellom og de fikk aldri tak på midtbanen. Ikke like aggressiv som vi liker å se han.
Conway 5: Jobbet hardt defensivt. Ble tvunget til det da mye skjedde på vår venstreside. Kom aldri skikkelig inn i kampen.
Gallagher 5: Skaffet straffen etter en vending inne i 16-meteren. Vanskelige forhold på topp i denne kampen.
Graham 6: Satte straffen midt i mål. Sikkert. Totalt mot spillets gang. Ikke enkle arbeidsforhold på topp og hvor vi endte med å slå mye langt etter stadig press fra Huddersfield. 

Innbyttere:
Emnes 5 - (for Conway 68.min) - Trengte hans fart på topp. Men vi fikk dessverre ikke brukt han.
Bennett - lite spilletid - (for Graham 88.min) 

Blackburns beste: Darragh Lenihan

Topp fem spillerbørsen sesongen så langt:

1. Corry Evans. Snittpoeng 6,21.
2. Tommie Hoban. Snittpoeng 6,20.
3. Marvin Emnes. Snittpoeng 6,15.
4. Craig Conway. Snittpoeng 5,95.
5. Derrick Williams. Snittpoeng 5,92.