Solid seier over Rochdale

Publisert 7/15/2019 av Øystein Thorsen

Seier nummer to i kamp nummer to.

Blackburn skulle spille treningskamp mot Rochdale, i går søndag, på Crown Oil Arena, men banemesteren anså at det nysådde gresset ikke var klar for kamp, og oppgjøret ble da avlyst. Mowbray & Co var allikevel klare for kamp, så man valgte å gjennomføre økten bak lukkede dører på Brockhall. 
Oppskriftsmessig ble League One-laget sendt hjem med en lærepenge.

Til pause sto det 3-0 etter scoringer av Lenihan, Graham og Hart. Sistnevnte har vært på utlån hos Rochdale to ganger, men viste ingen nåde mot gamle kjente da han kunne avslutte etter et soloraid.
BRSCN hevdet tidligere i dag at Bell og Williams kjemper om venstrebacken, men hvem vet om Hart også melder seg på i den sammenhengen?

Etter pause skulle kalaset fortsette, og det var Brereton som tidlig i omgangen sto for 4-0 og 5-0, før gjestene fikk et trøstemål mot slutten. Breretons scoringer var i følge Lancashire Telegraph fra nært hold, slik måltyver bruker å gjøre det. 
Vi håper dette er et varsel om at unggutten har hode til å være på rett sted til rett tid.

Parallellt med dette noterer vi at Charlie Adam fortsatt trener med resten av gruppa, og i en kamp for U23 mot Leeds noterte han både en scoring og en assist.

Neste treningskamp er allerede onsdag da League Two-plasserte Mansfield står på motsatt banehalvdel. Lokalavisa antyder at et antall spillere sliter med småskader, så det er duket for at U23-spillere fyller ut startoppstillingen. 

PS: Research-avdelingen til BRSCN var ikke i stand til å finne informasjon om hvem som spilte treningskampen mot Dale.