Solid 3-0-seier på Ewood

Publisert 2/11/2020 av Øystein Thorsen

Tre målscorere og skikkelig jubileum!

Det har blitt tidlige scoringer fra Mowbrays utvalgte denne sesongen, og denne gangen ble det nesten rekordtidlig da jubilanten Armstrong allerede etter ti sekunder holdt på å sette 1-0.
Hull slapp dog med skrekken og beholdt balansen i regnskapet.

Selv om hjemmelaget ikke traff på første fortsatte de å teste Hull, men etter ti minutter var det nære å gå galt.
Heldigvis gikk Irvines forsøk over.
Tigrenes skremmeskudd til tross, Mowbrays utvalgte fortsatte å lete etter 1-0, men etter hvert som omgangen utviklet seg så hjemmelaget ut til å gå inn i en blindgate med pasninger som ikke alltid fant mottager, og forsøk på mål som gjestene kunne håndtere uten for mye besvær.

Nyambe var dog en trussel på høyrekanten, og nevnte Armstrong som spilte sin kamp nummer 150 virket veldig sugen på å markere jubileumet ved å score sitt mål nummer 50 - bare for å sette prikken over i-en.
Det sto allikevel 0-0 til pause.

Slik fortsatte det også etter hvilen, målløst uten tegn til løsning. Men etter timen spilt hadde Mowbray bestemt seg for å ta grep. Brereton og Samuel ble sendt på banen, på bekostning av Graham og Bennett.
Brereton viste seg fram allerede to minutter senere med en avslutning som Long kunne stoppe.

Grepet til Mowbray kan ha vært i grevens tid, for tidligere nevnte Irvine - sammen med ett Hull som hadde begynt å finne en vei inn i kampen - hadde litt tidligere truffet tverrliggeren etter en svak inngripen av Lenihan. Men med Mowbrays bytter, og 4-3-3, kom kampen igjen inn på rett spor og vertene satte igjen press på Hull.
Da kampen var 73 minutter gammel skulle Blackburn også få betalt

Det første målet kom etter en Downing-corner som Johnson headet videre mot mål der en Lenihan kunne sette inn en retur fra Long.
Møljemål er også mål!
Deretter fikk Armstrong målet han hadde jaget hele kampen, og det skulle bli en skikkelig kanon fra mere enn 20 meters hold - oppe i krysset dessuten.
Veldig gøy for Arma å kunne markere sin 150. kamp på en slik måte, samtidig som Blackburn kunne feste grep om alle poengene.
Og man hadde knapt blitt ferdig med å feire før Dominic Samuel satte spikeren i kista med sitt første mål på seniornivå siden desember 2017.
En herlig 3-0-seier - som overskriften allerede hadde avslørt - og endelig tre poeng igjen etter ett par kamper i motbakke.