Søndagsnotiser

Publisert 10/10/2021 av Øystein Thorsen

Rykter rundt Brereton Diaz - blant annet.

Med relativt fast plass på det chilenske landslaget og ti mål på 11 kamper i sesonginnledningen er det ikke helt uventet at mediene begynner å rasle med ryktesabelen. Det er også tilfellet med Brereton Diaz.
Flere nettsteder skriver denne helgen at Sevilla er ute etter angriperen.

Det knyttes mye spenning til angriperen, for ikke bare vekker han nysgjerrighet blant andre klubber, han har også en høyst usikker kontrakt med Blackburn, som er i ferd med å løpe ut. Klubben har dog opsjon på ett års forlengelse, men ja.

Det er mange målvakter i klubben, og som vi vet kan bare en av disse spille samtidig. Forhåpentligvis blir det mye spilletid for Aidan Dowling framover, for han er sendt på lån til Lancaster City. Joda, transfervinduet er godt stengt, men Lancaster spiller i non-league, så da er det greit.
Vi nær sagt forventer at sisteskansen blir fast inventar i sin nye klubb, hvis ikke spørs det hva Dowling har å rutte med.

Lancs Live, med flere, mener å vite at vi og Stoke har siktet innstilt på forsvareren John Souttar som spiller for skotske Hearts. Souttar er 25 år gammel og har spilt 139 ganger for Edinburgh-klubben. Lancs Live skriver at spilleren har hatt en god dose med skader, men at han alltid han kjempet seg tilbake. 
Litt skummel CV med andre ord, men på den positive siden noterer vi tre landskamper for Skottland.