Skuffende uavgjort!

Publisert 12/26/2020 av Erlend Pettersen

Rovers sliter voldsomt mot lag som legger seg bakpå.

Rovers klarte kun 1-1 hjemme mot Sheffield Wednesday i ettermiddag etter å ha ligget under til pause. Rothwell reddet det ene poenget kvarteret før slutt.

Nok en kamp der gjestene legger seg bakpå derav et mer og mer fantasiløst hjemmelag stanger i mot en mur av spillere. Rovers har mye ball, men sliter voldsomt med å trenge igjennom lag som legger seg bakpå.  I tillegg så rotet Douglas og Ayala det til bakover på banen på Adam Reach fikk muligheten til å plassere ballen flott oppe i vinkelen i det 43. minutt.

Et bekymret gjeng som ruslet av banen med 0-1 i sekken denne regntunge ettermiddagen i Blackburn.

Mange fra den blåhvite delen ønsket seg bytter i pausen, men Blackburn-manager Tony Mowbray lot byttene vente på seg. Den andre omgangen startet ikke mye bedre enn den første. Reach hos gjestene fikk omgangens første sjanse, men heldigvis blåste han ballen over. Men når klokken passerte timen hadde Mowbray fått nok. Ut gikk Gallagher, Johnson og Holtby for Brereton, Downing og Dack. Endelig er vår talisman tilbake på banen etter den fæle skaden han pådro seg for over et år siden. Nå begynte vertene å komme litt høyere opp på banen og alle så at Dack var en av de som ville ha ballen. I det 66. minutt vendte Armstrong på femøringen og sendte i vei et skudd som endte i stolpen og ut. Kampen sto og vippet, men så fant Joe "Maradonna" Rothwell ut at nok var nok. Han danset seg forbi flere spillere og sendte ballen i lengste hjørne og dermed 1-1 på Ewood. Skulle man klare å snu kampen?

Gjestene kontret, men Windass sitt skudd ble reddet ut til hjørnespark. Påfølgende hjørnespark endte ballen i mål, men heldigvis så vinket linjedommeren for offside. Hjemmelaget fortsatte å presse for vinnermålet. Armstrong kom skrått på høyrekanten, men skuddet gikk via målvakten og til hjørnespark. Der burde han ha gjort det bedre. Brereton fikk muligheten, men også skuddet hans ble blokkert. På hjørnesparket som fulgte fikk Ayala muligheten på hode, men et svakt hodestøt fra spanjolen.

Dack spilte igjennom Armstrong på slutten, men dessverre så spratt ballen litt for høyt for Armstrong sånn at ballen dessverre trillet inn til målvakt.

Dermed endte det skuffende 1-1 på Ewood Park denne ettermiddagen. Fra nøytrale øyne så var det nok rettferdig, men fra det blåhvite sitt synspunkt så var dette to tapte poeng. Rovers gjør det fryktelig vanskelig for seg selv når man havner under på hjemmebane og ikke får til skikkelig press før det gjenstår 15. minutter av kampene.

Her har trenerteamet sammen med spillerne en stor jobb foran seg å finne ut av hvorfor ting går i stå.

Allerede tirsdag er det ny kamp når man gjester Huddersfield. Den må vinnes hvis ikke desember måned blir helsvart.