Skuffende tap


Publisert 29.12.2019 av Erlend Pettersen
Blackburn avsluttet 2019 på en verst mulig måte med å tape 2-1 borte mot Huddersfield.

Rovers tok ledelsen 1-0, men Huddersfield slo tilbake med et mål i hver omgang når 2019 siste kamp endte i 2-1 tap på bortebane. Blackburn er inne i en liten blindgate og må finne raskt ut hvor skoen trykker når man nå går inn i det nye året.

Det var Rovers som startet kampen best da Gallagher fikk hevet fram en fot, men Grabara i Huddersfield målet reddet. Men i det 7. minutt headet Graham inn ledermålet etter et flott innlegg fra Travis. Bortelaget kontrollerte kampen, men unødvendige ballmisser i farlige situasjoner inviterte hjemmelaget inn i kampen. Et upresist Blackburn lag kunne se lykken dra forbi når dommeren vinket spillet videre etter at Lenihan felte en Huddersfield spiller inne i eget straffefelt. Det upresise spillet fortsatte og i det det 25. minutt utlignet Stankovic på hode etter et frispark. Hjemmelaget kunne ha tatt pause med en ledelse på skuddet fra Grant, men Walton i Rovers buret reddet mesterlig.

Mowbray gjorde et bytte i pausen når en svak Rothwell ble byttet ut med Bell. Grepet skulle få Downing lenger opp i banen, uten at det ble nevneverdig bedre. De første 20. minuttene var ballen knapt i spill etter flere avbrekk i spillet. Buckley fikk en skuddmulighet, men han blåste ballen høyt over mål.

Som i den første omgangen så rotet bortelaget bort ballen unødvendig, og i det 71. minutt ble det avgjørende når Bennett mistet ballen til Mounie som avanserte og curlet ballen på vakkert inn bak en sjanseløs Warton. Blackburn skulle få en mulighet til å slå tilbake, men headingen til Tosin ble reddet av Grabara. Grant fikk kampen siste mulighet, men bortelagets beste, Warton avverget til hjørnespark.

Dermed så måtte Mowbray konstatere at Rovers ubeseirete rekke på 8. er over. Rovers må ut på treningsfeltet å finne ut av ting igjen før bortemøtet mot Nottingham Forest 1. nyttårsdag.

 

  
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: